Kažkoks vaikinukas jau ne pirmą kartą perlenkia lazdą ir vis dar mano, kad „juodasis humoras“ išgelbės pasaulį, bet tai dar ne pati didžiausia problema, nes šis įrašas turi virš šimto „like“ (liet. patinka). Žinoma, ne man vienai tai buvo šlykštu ir komentatoriai taip pat netyli, bet pasišlykštėjimą mato tik 122.721 „Like“ spaudusių žmonių. Kur to vaikino sąžinė, moralės normos? 

Paskaitykime kitus jo įrašus:

Keli įrašai apie merginas: „Net ir gražiausias užpakalis turi savo veidą...“, „Iš vienos pusės, moterys yra nuostabios būtybės! Bet iš kitos pusės pas jas užpakalis...“

Tautinė nesantaika: „Kas yra baisiau, negu rasti kirmėlę obuoly? Holokaustas“, „Mielieji, šiandien yra dviguba šventė! Viena jų - peeeenktadieniiiiiis!! Na, ir taipogi norėtume pasveikinti visus žydus su Genocido diena! Laimės Jums!“; „Kiek negyvų kūdikių telpa vonioje? - 17“.

Šioje svetainėje dirbantis vaikinas atstovauja ne sau, o šiam puslapiui, kuris negali sau leisti tokių neapgalvotų rašliavų. Kur yra riba, kurią peržengus juodas humoras tampa nebe humoras?

Juodą humorą mėgstu, bet, gal ir pasirodysiu kiek pasenusi - jis privalo būti pamatuotas, apgalvotas ir tik tada paleistas į 122.721 „Like“ spaudusių žmonių erdvę.

„Gyvenimo sėkmė kur kas labiau priklauso nuo mokėjimo bendrauti nei nuo talento. Dž .Labokas“.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!