Visi mes, gyvendami viename ar kitame rajone, palaipsniui tampame jo fanais. Net tie, gyvenantys Naujoje Vilnioje. Kuri, beje, pamatysite, pakils, kaip feniksas iš pelenų. Kodėl? Nes Naujoje Vilnioje yra potencialo. O Perkūnkiemyje – ne. Aišku, galbūt man derėtų pagyventi tame Perkūnkiemyje, kad taip kalbėti, bet aš labai tikiuosi, kad gyvenimas man nebus toks negailestingas.

Aš gyvenu Senamiestyje ir man tai patinka. Bet kad nebūčiau šališkas ar, tuo labiau, korumpuotas (kaip kad mūsų, o ir daugelio kitų šalių, miestų ir miestelių valdininkai), papasakosiu apie tai, kas su Senamiesčiu blogai. Tikrai taip – kas su juo blogai.

„Gyvenimas su Tomu Grižu“ – nepatikėsite, bet taip vadinsis nauja TV laida, kurią, susitaupius nemažai pinigų, man pavyko prastumti į DELFI. Taip, nebuvo daugiau ką daryti ir kaip pasireikšti ir aš nusprendžiau ne tokias ir kuklias savo santaupas išleisti… būtent TV laidai. Atsakymas tiems, kas burnos.

„Gyvenimas su Tomu Grižu“, kaip kai kas gal jau supratote, pasakos apie su NT susijusius dalykus: lengvesne forma, nei tai daro nekilnojamojo turto agentūrų ar vystytojų atstovai, bet su ne ką mažiau, o dažnai ir daugiau atsakymų, nei duoda jie. Atsakymas tiems, kas supranta šiek tiek daugiau.

„Likite įsijungę“, – frazė, kažkodėl įstrigusi galvoje rašant šį tekstą.

Likite įsijungę, tariu jums, mieli Lietuvos žmonės ir daugiausiai tie, kurie nori kriminalais, papais ir raudonais kilimais užkištoje kasdienybėje gauti švieio oro gūsį. Tokį jį aš jums garantuoju. Nepažadu, kad apsieisiu be raudono kilimo – juk kam nepatinka pasimaivyt.

P.S.: kodėl Senamiestis laimi prieš kitus Vilniaus rajonus? Geriausio komentaro autoriui, ar autorei – prizas.

„Gyvenimas su Tomu Grižu“ – nuo gegužės 14-os, per DELFI TV.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!