Liko dar 2 savaitės mokytis, nežinau kaip pas kitus, bet pas mus dar vis užduodami namų darbai bei rašome kontrolinius darbus. Rezultatai prastėja. Sėdime kaip daržovės šiltnamyje. Per tokius orus neišeina susikaupti.

Mokytojos nelabai vedasi mus į lauką, keičia aplinką, kartais leidžia šiek tiek pailsėti. Manau, kad mokslo metų ilginimas buvo LABAI neapgalvotas sprendimas. Maniau, kad pamažins krūvį, namų darbų taip pat sumažės, vaikai galės atsipalaiduot. O taip ar buvo? NE.

Krūvis šiemet mano klasėj buvo nežmoniškas. Buvo ir tokių savaičių, kai kasdien rašydavome po 2-3 atsiskaitymus. (Ai, juk jei tai ne kontrolinis, tai ir 10 galima jų rašyt, mokytis visiems tikrai nereiks). Kadangi tų atsiskaitomųjų buvo tikrai daug, nebuvo laiko namų darbams. Iki vidurnakčio sėdėjau ir mokiausi. O namų darbų tai iš vis užduoda kalnus.

Suprantu, kad kiekvienai mokytojai jos pamoka yra svarbiausia, bet ir jos galėtų suprasti mus, kad mes turime dar pamokų iš kurių namų darbai yra užduodami.

Rašau šį laišką su tikslu – noriu, kad mokslo metus gražintų į normalų ritmą. Turime mokytis iki birželio 1 d. O jei ne, padarykite geras sąlygas mokytis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.