Man patinka tai, kad dėl galimybės man čia vaikščioti kovojo daugybė žmonių. Man yra įdomi Lietuvos istorija. Tiesa, galbūt ir nemoku visų svarbiausių datų atmintinai, bet, kad Lietuvą aš myliu galiu bet kuo prisiekti.

Žinau, kad Lietuvoje dabar padėtis prastoka, bet negaliu tuo skųstis. Nes jei aš tik nervinsiuosi, kaip čia niekas nevyksta, nuo to veiksmai patys neišsirutulios. Dauguma gyventojų tik skundžiasi blogu gyvenimu, bet nedaro nieko, kad jis gerėtų. Manau, dauguma gavę pasiūlymą kraustytis kitur, pasirinktų bet kurią šalį ir bėgtų iš Lietuvos. Jei man leistų pasirinkti, kur gyventi, sakykime, jei prieitų koks turtingas dėdė ir sakytų „Brigita, tu protinga mergina, davai duodu aš tau milijoną, bėk iš Lietuvos kol gali, kad neprapultum“, aš to nedaryčiau. Nedaryčiau, nes noriu pagerinti gyvenimą šioje šalyje. Noriu, kad gyventi čia būtų gera ne tik man, bet ir mums visiems, mūsų tėvams, seneliams, o kur dar mūsų būsimi vaikai, anūkai, proanūkiai.. Galėčiau vardint ir vardint.

Tikiu, kad Lietuvoje situacija gali gerėti. Gali gerėti tada, jei žmonės patys prie to prisidėtų. Norėčiau, kad kiekvienas, rinkdamas žmogų, kuris bus atsakingas už mūsų gerovę, mūsų ateitį, gyvenimus, tikrai labai atsakingai pagalvotų, kas yra vertas valdyti Lietuvą. Ne tas, kuris prižadės daugiausiai. O tas, kuris veikdamas įrodys, kad padėtis gerės.

Norėčiau, kad ši žinutė pasiektų kuo daugiau žmonių ir priverstų susimąstyti dėl visų mūsų ateities. Dėl Lietuvos ateities. Aš noriu čia gyventi ir tikiu, kad daugybė žmonių nori gyventi Lietuvoje. Dėl to stenkimės visi kartu už geresnį mums patiems gyvenimą šioje žemėje.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.