Štai ir netrukus prabėgs vasara, daugumai tai – atostogų metas.O jį mes planuojame iš anksto. Kur, kaip, su kuo praleisime ilgas šilumos, šviesos kupinas dienas. Kiek sutaupyti ar atsidėti.

Dažnas mėgstame keliauti per agentūras, kai už mus yra pasirūpinama – nuo įsėdimo į lėktuvą iki „viskas įskaičiuota“. Tau tereikia susimokėti ir susidėti lagaminą.

Kiti keliauja savarankiškai, norėdami išlikti nepriklausomi ir nepririšti prie kitų. Mėgsta keliauti pagal savo „kalendorių“, pomėgius, interesus, bet ieškantys saugios nakvynės pagal savo kišenę.

Taigi dauguma įsijungia kompiuterį ir prisiregistruoja prie žinomos apgyvendinimo platformos.Geriausi viešbučiai, siūloma didelė skirtingų viešnagės vietų įvairovė. Moteliai, nakvynės namai, poilsio nameliai ir pan. Galima užsakyti keliais mėnesiais į priekį, jokių užsakymo mokesčių.

Jeigu per kelis metus užsisakai 15 kelionių, gauni nuolaidų, nemokamus pusryčius. Gavom nuolaidą, iš pačios svetainės mums dar sumokėjo 10 eurų premiją.

Užsisakėme apartamentus Lenkijoje, viskas gerai – užsakymas įvykdytas, patvirtinimas gautas. Pinigai nuskaičiuoti nurodytą dieną nuo banko kortelės. Valio!

Kraunamės lagaminus, važiuojame „Na Helu“. Lenkija graži, skanus maistas. Pavydėtinai gražiai sutvarkytos istorinės pilys ir jų ekspozicijos. Nuvykstame nurodytu laiku į užsakytą vietą, beldžiam į duris, o ten nieko.

Niekas nepasitinka, neatidaro durų. Skambinant nurodytu savininko telefono numeriu – niekas neatsiliepia. Skambinam svetainėje nurodytais kontaktais, juk parašyta, kad susidūrus su netikėtumais, ką daryti. Darom – skambinam, rašom – nulis, jokių rezultatų.

Vėliau atsiliepė mums tik ketvirtos dienos vakarą, išklausė – apgailestavo ir viskas. Gerai, kad Lenkija, ne tik gerų kelių, skanaus maisto, pigių prekių, bet ir nuoširdžių, gerų žmonių kraštas.

Padėjo mums, susiskambino su draugėmis. Mums rado nakvynei vietą. Šiame kurorte prabuvome savaitę laiko. Kai vieni priima, kiti net telefono ragelio nekelia.

Šia platforma niekada nesinaudosiu. Kai perskaičiau, ką rašo nukentėję klientai, būkite atsargūs, kad netektų kaip mums pabučiuoti durų rankenų atvykus į suplanuotą vietą.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)