Patys jūs esat ne ką išrankesni. Jei tiesiai, kalbinat tik tas, kurių gera išvaizda, kuriose tik ir atsispindi špaklius, dirbtinumas ir soliariumas. Pirma rikiuojat pagal viršelį, o neatitikusiai jūsų keliamų kriterijų, siūlote lytinius santykius ar iškart stengiatės „pasiplauti“ nuo susitarto susitikimo.

Sakysit, meluoju, bet ne. Praėjusią vasarą pati turėjau skaudžios patirties. Kai kuriems, virtualiai į mane dėmesį atkreipusiems vaikinams, nuogąstavau, kad esu kupina trūkumų išorėje, kad mano prastas sudėjimas. Tačiau jie tvirtino, kad domisi manimi ir jiems tokie menkniekiai nerūpi. Jų pasakos baigdavosi susitikimo metu.

Nesvarbu, kaip protingai kalbėsi, santūriai rengsiesi ar elgsiesi. Jei jau neįtikai akims, tai net nėra ką kalbėti apie bandymą tave pažinti!

Virtualiose pažinčių svetainėse ar feisbuko grupėse, paskyrose paplito nuotraukų viešinimas. Dabar jau su ilgu, sąmoningai sudėliotu laišku nieko nesudominsi. Turi elgtis kaip kitos, jei nori nors truputį susidomėjimo, išsiriesti ar sukelti rankomis savo krūtinę ir daryti nuotraukas, arba prisitepti tiek „špakliaus“, kad net pati savęs nebepažinsi.

Tad gal nustokit kelti kriterijus, kurie siekia dangaus aukštumas, ir apsižvalgykite aplink, gal yra mergina šalia jūsų, į kurią jūs niekada net nesistengėte dėmesio atkreipti, nes jums grožio joje pritrūko. Išvaizdą galima keisti, o vidaus – jau ne. Tad rinkimės žmogų kaip knygą, sudominančią savo įžanga, o ne kietojo kartono viršeliu.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ne viena Lietuvos moteris ne kartą yra girdėjusi „gąsdinimų“ apie tai, kad šalyje vyrų sparčiai, ypač nuo 30 metų, mažėja, tad jai reikia suskubti ištekėti ar rasti antrąją pusę. Vis dėlto, DELFI komentarų skiltyje pasisakę vyrai gali pasėti abejonę – ar tikrai, norėdamos sukurti santykius, per galvą turi verstis būtent moterys? Ne vienas vyriškis, perskaitęs tekstą „35-erių metų vyras negali atsiginti ieškančių jam žmonos“, išliejo nuoskaudą, kad ieško tos vienintelės, bet neranda, nes visos moterys – užimtos.

Vyrai, klausiame jūsų, kokia yra tikroji situacija? Ar jums lengva rasti antrą pusę, ar juntate didesnį moterų dėmesį, metams bėgant? Merginos, ar jaučiate vaikinų, su kuriais norėtumėte kurti santykius, trūkumą Lietuvoje? Vienišiai, prisipažinkite, kokia yra tikroji situacija!

Vienam konkurso dalyviui, kurį išrinks redakcija, atiteks R.D. Wingfiled knyga „Frosto Kalėdos“. Savo patirtimi kviečiame dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vienišas“ arba spaudžiant pilką mygtuką čia iki sausio 3 d.