Prisipliuškenusi išlipau iš vandens ir ėjau savo drabužių link. Kažkas lyg ir sukrebždėjo. Garsas sklido iš ten, kur gulėjo mano rūbai. Pasidarė truputėlį nejauku. Pasiėmiau telefoną ir įsijungiau žibintuvėlį. Nukreipiau telefoną į drabužių pusę ir... o velnias, vos neištiko širdies smūgis!

Rūbuose buvo susirangęs žaltys! Iš karto į galvą šovė pirma mintis apie pasaką "Eglė žalčių karalienė"! Ir ką gi aš staiga išvydau? Ogi šalia stovėjo jis, kaip dabar drąsiai galiu teigti - mano princas!

Kad viskas vyktų taip, kaip pasakoje, stengėmės laikytis visų instrukcijų. Stengėmės viską padaryti iki 12-tos nakties, kad kerai neišsisklaidytų ir neišnyktų pasakos dvasia. Mes vis dar esame kartu ir tikime pasaka.

Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt temos laukelyje įrašydami Aistringiausias nuotykis. Įsileiskite romantiką į savo gyvenimą ir atraskite tokį artumą dviese, kokio seniai nebuvote patyrę. Konkurso laimėtojas galės rinktis nuostabias „Romantika.lt“ dovanas net už 300 šimtus eurų. Didžiulis erotinių ir romantinių prekių pasirinkimas – jūsų aistringiems nuotykiams.

Laukiame laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)