Labai norėčiau su tavimi susitikti, prisėsti ir pakalbėti. Juk taip seniai bendravome... Norėčiau tau parodyti tavo anūkus, kurie, neabejoju, taip pat norėtų su tavimi susipažinti ir pažiūrėti, kaip tu atrodai, kaip mąstai, ką mėgsti ir ko nemėgsti...

Aš pats tik truputį prisimenu savo vieną senelį, tad neatsisakyčiau progos ir su juo pabendrauti, pažinti jį.

O aš gyvenu tokį gyvenimą, kad net su gyvaisiais giminėmis, draugais ir pažįstamais nesusitinku, net neprisiverčiu paskambinti. Kažkaip man taip išeina: galėčiau, bet net nepaskambinu.

Tėve mano, norėčiau pakalbėti su tavimi mudviem įdomiomis temomis: apie vaismedžių sodą, dirbtuves, techniką... Apie pasaulį, kuris šiuo metu sparčiai keičiasi. Norėčiau pafilosofuoti su tavimi įvairiomis temomis, palyginti savo ir tavo požiūrius bei sampratas.

Ilgiuosi tavęs ir tikiu, kad kažkada ateityje mes dar turėsime panašią bendravimo galimybę, kokią turėjome kažkada praeityje...

Sėkmės tau gyvenant – būnant ten, kur esi. Siunčiu tau ir visiems ten gyvenantiems šilčiausius linkėjimus!

Iki.

Tavo sūnus Saulius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)