Vyrai atvirai mėgaujasi ir džiaugiasi, jog straipsniai skatina moteris užsiimti bene maloniausia sekso forma stipriąjai lyčiai, nes tai, anot mokslininkų, gerina savijautą, gydo depresiją, migreną. Sperma, gausi vitaminų bei mineralų ir baltymų, padeda odai išlikti skaisčiai ir ilgai nesensta. Ir tai tik keletas naudingų patarimų. Trumpai tariant, sperma – tai stebuklingas grožio ir jaunystės eliksyro lašelis, magiška piliulė, naikinanti bet kokius prastos savijautos simptomus. Vienu žodžiu, feliacijos nauda - abipusė: vyrui - malonumas, moteriai  - grožis ir sveikata.

Suprantama, kad tam tikra prasme, tokius faktus moterys suvokia kaip spaudimą, nes paliečiamos būtent dailiąjai lyčiai aktualiausios ir jautriausios temos, kaip grožis, sveikata ir neblėstanti jaunystė. Tačiau keisčiausia ir įdomiausia yra moterų reakcija (beje, spermos naudą moteriai, tiek vaginaliniu, tiek oraliniu būdu pripažįsta ir medikės moterys). Kylanti moterų pasipiktinimo banga, neslepiant pasibjaurėjimo oraliniu seksu, jog tokie straipsniai žemina moters orumą, skatina iškrypėliškus santykius, norom nenorom sukelia mažų mažiausiai šypseną ir užduoda klausimą: kodėl moterys netgi diskutuodamos anonimiškai, užuot pasidaliję sava patirtimi, nė neužsimena, jog jos pačios tai daro? Galbūt tokie straipsniai tik sukelia nemalonius prisiminimus?

Niekam nepaslaptis, jog šiais laikais dauguma dailiosios lyties atstovių atlieka feliaciją, o dauguma vyrų gali patikinti, kad moterys iš tiesų juos pamalonina oraliniu būdu (ir visai nesvarbu, ar jos tai daro su malonumu, ar tik todėl, kad to nori vyrai). Stiprioji lytis galėtų pasakyti dar daugiau. Jeigu jie per visą savo gyvenimą turėjo ne vieną, o keletą, o gal net keliasdešimt moterų (paprastai, taip ir būna), kiek moterų kategoriškai atsisakė oralinio sekso? Turbūt nesuklysiu – viena kita, kitaip tariant, vos keletas procentų moterų kategoriškai atsisako feliacijos. O jeigu dar atkreipsime dėmesį į naujausią mados klyksmą, į faktą, jog pastaruoju metu daugėja „skaisčių“ panelių, kurios be skrupulų tenkina vyrus oraliniu būdu, taip išsaugodamos savo „nekaltybę“.

Iškyla vienas ir esminis klausimas? Kas negerbia moters? Ar vyrai, mokslininkai ir autoriai, rašantys straipsnius apie oralinį seksą ar visgi pati moteris stokoja savigarbos jausmo ir žemina savo orumą?

Pabaigai retorinis klausimas, aktualesnis vyrams: galbūt feliacija - tai vienas iš patikimų būdų, galinčių patikrinti moters savigarbos jausmą, ir kuri moteris iš tiesų yra verta pagarbos:

galbūt tai moteris, kuri kategoriškai atsisako oralinio sekso;

galbūt tai tokia moteris, kuri su malonumu atlieka feliaciją, suteikdama savo mylimam vyrui (taip taip, būtent mylimam) neišdildomų įspūdžių (beje, feliacija taip pat turi įvairovę);

o galbūt tokia moteris, kuri vyrą pamalonina iš būtinybės ar siekdama vyro palankumo (neretai moteris, tenkindama vyrą oraliniu būdu, turi savų išskaičiavimų), stengdamasi nuslėpti šleikštulį, mintyse maldaudama, kad tai vyktų kuo rečiau, nes tai ėjimas prieš gamtą (o gal visgi prieš save?)?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!