O ką, tamsta, padarei, kad tavo moteris norėtų sekso? Ar padedi namuose bent minimalią tvarką palaikyti? Du vaikai, tai namuose per išmėtytus žaislus gali nebūti kur kojos pastatyti. Ar vakarais kriauklėje indus suplauni? Du vaikai, tu ir ji pati, visi valgyti norit. Pusryčiai, pietūs, vakarienė patys nepasigamina ir indai patys nesusiplauna. Ar bent sykį išdžiaustei krūvą skalbinių iš skalbimo mašinos? Vaikų drabužiai, tavo kojinės, kelnaitės, marškiniai patys švarūs netampa.

Ar bent sykį surūšiavai skalbinius, suporavai visas kojines, sulankstei rankšluosčius? Nekalbu apie patalynės skalbimą, lyginimą ir visų namiškių patalynės pervilkimą. Vaikai maži, nutinka bėdos lovytėje, reikia pataliukus išskalbti. Ir taip, kelis kartus per savaitę. Ar bent sykį paėmei šluostę ir nuvalei tumulus dulkių nuo lentynų, komodų, ar nusiurbei baldus? Ar bent sykį nukabinai, išskalbei, išlyginai ir vėl pakabinai užuolaidas? Ar bent sykį išvalei visus langus? Ar teko šveisti WC, vonioje kalkes nuimti nuo dušo galvutės ir čiaupo? Ar kada teko palaistyti namuose gėles? Apsidaryk ir pagalvok, kaip visa tai pasidaro namuose? Žmona turi gerąją fėją, žinok. Ji už ją viską padaro. Plius, prie visų tokių darbų dar spėja ir vaikus į lauką išvesti, tuo pačiu į parduotuvę maisto apsipirkti.

Atidžiau pažiūrėk į savo moterį ir pamatyk, ką ji dirba namuose. Ar tai savaime suprantamas dalykas, ir tai nėra laikomas darbu apskritai? Kada paskutinį kartą jai pirkai ir dovanojai gėlių dėkodamas už tai, ką ji daro? O kada ją buvai išleidęs ramiai apsipirkti, į kirpyklą ar pasidaryti manikiūro? Prisimink, kada ji paskutinį kartą pirkosi sau kažką? Nustok būti inkščiančiu šunyčiu, prašančiu sekso, o būk vyras savo moteriai. Būk toks, kad tavęs geistų. Leisk jai pailsėti nuo buities. Būk dėmesingas smulkmenoms. Galų gale, sugebėk kiekvieną kartą savo moteriai suteikti orgazmą. Atvirai jos paklausk, ar kiekvieną kartą jį patiria orgazmą? Jeigu nesidrovės, atsakys nuoširdžiai, atsakymas tave nustebins ir gan nemaloniai.

Nustok būti trečiu vaiku jai, o būk tikru vyru!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!