Štai, ir vėl aš. Ankstesnis straipsnis buvo, kokius matau šiandienos vyrus ir moteris. Dabar noriu parašyti, ko siekia merginos ir vaikinai internete, ir kodėl dažnai jie lieka vieniši.

Atviro kūno demonstravimą

Dažnai pastebime, kiek tiek vaikinai, tiek merginos demonstruoja savo kūnus. Savo nuotraukas įkelia į „Facebook“, „Instagram“ ar į įvairius pažinčių puslapius. Šiuo atveju, kartais merginos nepagalvoja, įkeldamos tokias nuotraukas.Pavyzdžiui, įdeda tokią, kur matosi jos didelė krūtinė. Pasipila „like“ ir komentarų lavina. Manau, patys žinot, kokie tie komentarai.

Kyla klausimas – ar tai dėmesio trūkumas? Ar noras būti populiaria? Tada iškyla didžiausia problema – į tokias merginas žiūri ne į kaip merginas, o kaip į žaisliuką, skirtą „pasinaudoti ir mesti“. Po to pati mergina stebisi, kodėl daugelis vyrų nori tik „dėl vieno“. Na, ir seka grandinė – pasipila įvairūs „postai“ „Facebook“ – „Kodėl vyrai nori iš manęs tik vieno?“, „Visi vyrai kiaulės!“.

Žinoma, kartais galima suprasti, kad jeigu įkelia tokias nuotraukas, tai reiškia, kad ji gali būti laisvo elgesio mergina. Na, o vyrai lengvai tuo pasinaudoja. Išvada – gal, merginos, baikit kelti tokias nuotraukas? Ar neturit kaip sužavėti vyrų, išskyrus demonstruodamos savo krūtinę?

Akmenys taip pat keliauja ir į vyrų daržą – pasportavę vaikinai nusifotografuoja su savo raumenimis ir kelia juos viešumon, taip irgi susilaukdami dėmesio. Taip pat susidaro nuomonė, kad kitaip nemoka sužavėti merginų išskyrus demonstruoti raumenis. Na, aišku viena – kad merginos lips kaip bitės prie medaus, nepagalvodamos, kad raumenys ar gražus kūnas neįkrečia papildomai proto. Na, bet koks skirtumas?! Jau geriau gražus pasportavęs ir negalvojantis, negu mąstantis žmogus, bet negražaus kūno, ar ne?

Normalių vaikinų „permetimas“ į draugų ratą

Dažnai merginos normalius vaikinus perkelia į draugų ratą (angl. friendzone). Normalūs vaikinai stengiasi dėl merginos, bet ką padarysi, kai mergina atsako – „Na, tu tik draugas, aš neįsivaizduoju tavęs kaip savo vaikino“? Teko pačiam tai patirti.

O kai sutinka kokį „marozą“ su trim „polockėm“, be dantų, rūkantį, tai tuoj pat bėga pas tokius. O po to tokie pasinaudoja ir meta. Ir vėliau merginos ašaromis rašinėja „Facebook“ – „Visi vyrai kiaulės, tik išnaudoja merginas!“. Tada kalti lieka normalūs vaikinai, kurie taip apskritai nesielgia. Atrodo, kad merginoms patinka būti skudurais, o kai normalūs vaikinai nesielgia kaip su skuduru, tai iškart riečia nosį.

Vėl vaikinams akmuo į jų daržą – dažnai vaikinai renkasi visokias gražuoles, o jei dar pamato su didele krūtine, tai tuoj pat pradedi lipti prie jos, negalvodami, kad tokios gražuolės gali būti iš viso nemąstančios. Kaip sakoma, dažnai pasiteisina posakis – „Mergina ledinė, galva medinė“.

Išvada – pats laikas nustoti šitaip elgtis, nes jeigu šitaip toliau elgsitės, vargu, ar pasiekę 30-uosius metus, turėsite antrąją pusę.

Merginos dažnai „neturi laiko susitikti“

Dar pastebėjau tendenciją, kad, pavyzdžiui, susipažinus su mergina pažinčių portale, jos pabendravus lyg viskas būtų normalu, na, bet... pasiūlius susitikt, iš karto prasideda išsisukinėjimai. Na, pavyzdžiui, pasiūlius susitikt, atsako – „neturiu laiko“, „aš užsiėmusi“, „aš išvažiuoju“, na, ir visokių kitokių. O kai vėliau pasižiūri nuotraukas „Facebook“, su draugėmis ir draugais trankosi po visokius naktinius klubus. Ir tiesiog kas kartą pasiūlius susitikt, visada ką nors atsako, norėdama išsisukti. Gal kas nors paaiškinsite, kodėl jūs taip elgiatės?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo įžvalgomis apie vyrų ir moterų santykius? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt.