Apskritai, juk gali taip atsitikti kiekvienam. Kadangi mama yra priskirta prie Karoliniškių poliklinikos, mes buvome nusprendusios, kad jokių problemų net neturėtų kilti, jeigu pasinaudosime Karoliniškių poliklinikos tualetu, kad ir šeštadienį.

Tačiau tik įžengus į patalpą, sustabdė ją apsaugininkas, kuris teigė, kad poliklinika uždaryta lankytojams ir poliklinikos tualetas savaitgaliais „ilsisi“. Tuomet mama paklausė, kur gi šiuos reikalus atlieka tokie budintys darbuotojai kaip jis. Tas žmogus atsakė, kad jam galima, o kitiems - ne. Taigi mama buvo išprašyta iš poliklinikos.

Ne kiek negalėdama laukti, mama tikėjosi rasti tualetą šalia esančiame prekybos centre „Norfa XXL“. Ten jai buvo „maloniai“ paaiškinta: „Jei čia visi žmonės eis, tai kas čia bus?!“ Ir parduotuvės lankytojams tualeto nenumatyta – tik centro darbuotojams, taip sakant, tarnybinis tualetas. Taigi, centro darbuotoja na ne kiek negalėdama mamai padėti pasiūlė „eiti į Maximą“.

Tačiau mama nesugebėjo nueiti, nei iki „Maximos“, nei iki automobilio šalia, tiksliau, buvo per vėlu. Tvarka yra tvarka, nieko nepadarysi - viskas reglamentuota įstatymais.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI pasidomėjo, kaip skaitytoja pateko į tokią situaciją. Kreipusis į Karoliniškių polikliniką, paaiškėjo, kad savaitgaliais dirba tik budintis gydytojas, įsikūręs pirmajame aukšte. Kadangi pirmojo aukšto tualetuose šiuo metu vyksta remontas, dėl šios priežasties moteris jame apsilankyti negalėjusi.

Tuo metu Dariaus Ryliškio teigimu, „Norfa“ parduotuvėje tualetu moteris pasinaudoti galėjusi. „Jūsų aprašoma situacija yra kažkoks nesusipratimas. Asanavičiūtės g. 29 „Norfoje“ Vilniaus mieste yra viešasis tualetas. Kiekvienas pirkėjas gali juo pasinaudoti“, - sakė jis.