Turėjau aš kolegą. Mes su juo sutarėm gerai ir draugiškai. Kažkokių didelių simpatijų ar jausmų su juo tikrai nebuvo. Tuo labiau, kad tuo metu, kai su kolega dirbau vienoje darbovietėje, buvau ištekėjusi, o jis turėjo sužadėtinę.

Viskas įvyko labai seniai, tai sunku prisiminti, kokia šventė buvo darbe. Vyko renginys ir po jo, kaip visada, vakarėlis.

Vakarėlio metu nemažai padauginau. Tikrai sau to neleidžiu dažnai, tačiau tą kartą taip susiklostė. Mano kolega taip pat buvo nemenkai įkaušęs. Ji prisėdo prie manęs ir pradėjo guostis, kaip išsiskyrė su savo sužadėtine. Aš, žinoma, pradėjau jį guosti, linksminti, kad bent kiek padėčiau bičiuliui.

Taip pokalbis po pokalbio, nejučia atsiradom kažkokiam kampe ir pradėjom glamonėtis ir bučiuotis. Dabar pagalvojus, tai tikrai kvailas elgesys, tačiau, kas mums tada susišvietė – neaišku. Jis pasiūlė man važiuoti pas jį pratęsti mūsų vakarą ir turbūt sutikti rytą kartu.

Tačiau aš visgi prisiminiau, kad turiu vyrą ir trumpam atgavau sveiką protą. Atsisakiau ir nuo kolegos pasišalinau. Kiek pabuvus, pagalvojau, o gal grįžti? Kas čia tokio kiek pakvailioti.

Tačiau beieškant draugužio, tame pačiame vakarėlyje, pastebėjau, kad jis meilikavosi su mūsų įmonės administratore. Paguodos ieško, – pamaniau aš. Kiek nusiminusi, kad kolegai visgi reikia tik moters dėmesio, o neišskirtinai manęs, iš vakarėlio išėjau ir grįžau namo.

Po to vakaro, toje darbovietėje ilgai nebedirbau. Buvo labai nesmagu prieš kolegas, kurie matė mūsų flirtą ir glamones. Blaivom akim viskas atrodė kitaip. Tad nusprendžiau susirasti kitą darbą ir išėjau. Su savo kolega taip ir nesimatėm, ir nekalbėjom.

Po kelių metų eidama mieste sutikau tą patį savo buvusį kolegą ir jo, pasirodo, naują žmoną. O žmona tapo mūsų administratorė, kuri tą vakarą guodė vargšą išgėrusį vyruką.

Netikėtai susitikus, mane jie pakvietė išgerti kavos. Nuėjome į kavinę ir jie papasakojo, kad tą lemtingą vakarą, kai vyko įmonės vakarėlis, susipažino artimiau ir jau yra vedę, ir turi sūnų. Jie pasakojo, kad nors yra pažįstami daug metų, tas vakaras tapo ypatingas, nes juo suvedė.

Dėl jų labai džiaugiuosi, bet taip pasidarė gėda susitikus. Svarsčiau, ar moteris žino, kad prieš tai grabaliojausi su jos vyru prieš jiems užmezgant ryšį. Ir vis lindo į galvą mintis, kas būtų, jeigu vakaras būtų pasisukęs kiek kitaip.

Visiems išsiskirsčius, pagalvojau, kad visgi likimas suvedė vienas kitam skirtus žmones. Jei būčiau sutikus važiuoti kartu pas kolegą namo, nebūtų susikūrusi graži šeima. Gal kiek gėdingai prasidėjus, bet labai džiugu, kad gimė nauja meilės istorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)