Jaunystės grožybės

Vedžiau ją 18-os, man buvo 20. Ji buvo labai graži (bent jau man). Ne blondinė, rudų akių, rudais, labiau į tamsumą, plaukais. Tais laikais vyravo moteriškos figūros grožio etalonas 90-60-90. Ji turėjo labai panašią figūrą – 86-60-90. Šiek tiek mažesnė krūtinė nei etalono, bet labai graži talija ir super seksualus užpakaliukas. Dar prie viso to – labai tiesi grakšti nugara ir kaklas.

Kai ji kokiam nors vakarėliui pasipuošdavo suknele, kuri išryškindavo taliją, nuogais pečiais, atvira nugara, šukuosena , sukelta į viršų, nebeslepianti jos grakštaus kaklo, ji būdavo vakaro karalienė ir neatsigindavo vyrų komplimentų. Veido bruožai ryškūs. Didelės akys, ryškios lūpos (net nebūtina dažyti), pakankamai didelė nosis, bet viskas kažkaip stebuklingai susiderinę ir visuma tikrai graži. Ūgio vidutinio – apie 1,75 m.

Aš nebuvau supermenas, bet kažkaip pavyko ją nukabinti studentiškoje diskotekoje, kai jai buvo tik 16. Apie save, tai aš 1,86 m. ūgio, susipažinimo metu buvau studentas ir gal būt tai jai padarė didelį įspūdį. Tuo metu dar nebuvau bandęs nė vienos merginos (sekso prasme), bet labai to troškau ir matyt todėl labai stengiausi jai įtikti. Gavau tel. numerį ir mūsų draugystė prasidėjo...

Ji buvo pirma mergina mano gyvenime, kurią pats nurengiau ir mačiau ją nuogą. Tas vaizdas ir dabar dar liko mano atminty. Pirmasis seksas įvyko po gero pusmečio draugystės. Ji buvo nekalta. Pirmą kartą, kai jau buvo galima TAI daryti, aš buvau tiek įsiaudrinęs, kad užteko prisiliesti ir nesusivaldžiau nebaigęs. Teko mokintis susivaldyti.

Tobulėjom santykiuose su kiekviena diena. Tuo metu daug mokiausi, buvau labai užimtas, bet ji mane aplankydavo. Namuose turėjau savo kambarį, ji atvykdavo ir mes kartu mokėmės mano mokslų. Tėvams ji labai patiko ir jie neprieštaravo, kad būsima marti taip dažnai lankydavosi pas mane. Po mokslų visada sekė aistros valandėlė. Bučiniai, glamonės... Tėvai būdavo namie, todėl viską darydavom tyliai, užsirakinę. Ji tuo metu buvo tokia natūrali. Mėgavausi kiekviena akimirka.

Atvėsimas

Praėjo beveik 30 metų. Mes vis dar kartu. Turime dvi dukras, kurios nesenai paliko lizdelį. Esame dviese ir galėtume lakstyti nuogi po namus ir netrukdomi mėgautis sekso malonumais, bet aistra kažkur pradingo. Man užtenka noro, nes ji vis dar tokia pati patraukli, kaip ir prieš 30 metų. Laikas, be abejo, pakeitė išvaizdą, bet ji liko tokia pati liekna, veido bruožai tokie pat ryškūs.

Atsirado ir privalumų. Tiesa, užpakaliukas nebe toks stangrus, krutinė taip pat, bet įgūdžiai sekse labai patobulėję.

Viskas būtų neblogai, bet ji sekse pasidarė gerokai šaltesnė nei anksčiau. Dabar jos aistra „atsibunda“ tik kartą ar du per mėnesį. Aš suprantu, kad ne tik ji pasikeitė. Aš irgi nebe tas jaunas besistengiantis studentas. Ūgis nepakito, bet „dydis“ gerokai padidėjo.

Nepamenu, kiek svėriau, kai susipažinome, bet dabar, nors ir neatrodau storas, bet sveriu daugiau kaip 100 kg. Man patinka mano žmona, bet su malonumu pasižvalgau į 20-ines trumpasijones merginas. Pripažindamas, kad moterys irgi žmonės, darau prielaidą, kad ir jai labiau patinka matyti jaunus pasportavusius vaikinus, nei penkiasdešimtmetį 100 kg sveriantį sutuoktinį.

Na, ir dar prie viso to apie finansus. Esame sovietmečio vaikai. Į laivę nuo tėvų ištrūkę jau laisvoje Lietuvėlėje. Suvokimas apie pinigų uždirbimą formavosi tarybinėje santvarkoje, o savarankiškai gyventi pradėjome besikuriančiame kapitalizme. Išbandėme savus „biznius“. Buvo gerų tarpsnių, bet žinių ir patirties trūkumas neleido išvystyti verslo ir galų gale biznių buvo atsisakyta.

Na, ne pilnai atsisakyta, tiesiog liko labai smulkūs uždarbiai. Nors niekada nebadavome, bet niekada per daug pinigų neturėjome. Ir nors mėgstame keliauti, bet realiai per gyvenimą buvo tik keletas rimtesnių atostogų.

Vieną vakarą, „romantiškai“ bežiūrint kažkokį eilinį lietuvišką serialą, bandžiau paglostyti saviškės kojeles, kad sujaudinčiau smagiems veiksmams, bet ji, mane gerai pažinodama, iš karto davė suprasti, kad nieko tokio neprisisvajočiau... nieko nesigaus. Na, tada šiek tiek nusivylęs, gal net įsižeidęs, paklausiau, ko jai trūksta, kad tapo tokia šalta?

Ji ir atsakė: „Nuvežk mane kur nors į kelionę, į šiltus kraštus, į gražų viešbutį ir tada galėsi kabinėtis, o dabar man šalta, blogai jaučiuosi ir tikrai nieko nenoriu.“

Atsakiau: „Gerai, nupirksiu aš tą kelionę, bet pažadėk, kad ten vykdysi visus mano norus.“
„Gerai, brangusis, jei tik sugebėsi mane išvežti iš tos verkiančios Lietuvos, aš būsiu visa tavo“, – atsakė ji ir aš supratau, kad privalau pasistengti.

Bilietai nupirkti

Jau tą patį vakarą prasigūglinau visas kelionių agentūras. Po neilgų svarstymų apsistojau ties Turkija (viskas įskaičiuota). Ilgai rinkausi, vertindamas įvairius kriterijus (kaina, viešbutis, atstumas nuo jūros, klientų atsiliepimai).

Vėliau kilo mintis, kad nenoriu Turkijoje būti su kitais lietuviais, todėl paieškas permečiau į lenkų kelionių agentūrų puslapius. Galų gale kažkokį variantą pasirinkau. Smulkmena tik, kad reikėjo apie 1000 eurų, kurių neturėjau. Supratau , kad žmonelė taip ramiai sutiko pažadėti, kad bus visa mano, nes žinojo, kad aš neturiu finansų tokioms kelionėms.

Yra tokie protingų žmonių mokymai, kad kai kažko labai nori, tai visa visata pradeda suktis apie tave tam, kad tavo noras išsipildytų. Kažkada buvau apie tai girdėjęs, bet labai nesureikšminau. Na, bet dabar norėjau surasti tą 1000 eurų.

Iš savo veiklos vos padengdavau komunalinius mokesčius už butą. Plius maistas, alus ir mėnesio gale – nulis. Prisiminiau vieną skolininką iš labai senų laikų, kurį buvau visai „nurašęs“. Apie 5 metus buvo visai nebendrauta, nors kažkada buvo visai neblogas draugelis. Radau telefoną adresų knygelėje. Paskambinau.

Pasilabinom, pasipasakojom kaip kam sekasi. Jis pasigyrė, kad jam dabar nuostabus metas, kad verslas klesti. Sunku buvo prisipažinti, kad mano verslai nepavyko, bet tikslas buvo svarbiau už viską. Aš jam priminiau seną skolą, pasakiau, kad man dabar labai reikia pinigų. Atomazga – gavau visiškai „palaidotus“ 2000 eurų.

Seksualus barmenas

Na, štai mes ir Turkijoje. Prisipažinsiu, buvau giliai savyje dėkingas žmonai, kad paskatino mane tai kelionei. Toks nerealus jausmas – šilta, gražu. Baseiniukas, maistas ir gėrimai neribotai. Beje, tai buvo ne sezono metas – balandžio mėnuo. Aš karščio nemėgstu, todėl man buvo tiesiog nuostabus oras ten. Jūra buvo visai šalia, bet prie baseiniuko buvo daug jaukiau ir patogiau, nes užtekdavo mostelėti barmenui ir nauji gėrimai būdavo atnešti prie gultų.

Vaizdas prie baseino buvo tiesiog nuostabus. Jaunos, gražios merginos su bikiniais audrino fantaziją. Beveik visada atsirasdavo drąsesnių, kurios deginosi be viršutinės maudymuko dalies. Žodžiu, turėjau, kur paganyti akis. Žmona, beje, irgi atrodė visai gundančiai. Kelionei įsigijo naują maudymuką. Ji žino savo privalumus ir trūkumus, ir sugebėjo išsirinkti maudymo kostiumėlį, kuris buvo pakankamai atviras, bet kartu ir paslėpė tam tikrus amžiaus sukeltus trūkumus. Krutinė pakelti. Pečiai visai nuogi, pilvas ir užpakalis šiek tiek pridengtas.

Pasižiūrėjęs į ją duočiau max. 30 metų. Gėrimai pasibaigė... mostelėjau barmenui. Aš jau ir taip buvau neblogai apgirtęs, bet tegu neša! Man alus, žmonai vyno taurė.

„This is your bear and here is wine for beautiful woman“ (štai jūsų alus, o štai vynas gražuolei, – angl.), – barmenas kiekvieną karta atnešdamas gėrimus nepagailėdavo komplimentų mano žmonelei. Barmenas buvo kokių 30 metų amžiaus. Simpatiškas juodukas, visada su šypsena, gražaus kūno sudėjimo. Mažiau, kaip žmonelės nuotaika labiau kyla ne nuo vyno, o nuo barmeno komplimentų.

Gėrimai vėl išgaravo. Pamojavau barmenui, o žmonelė pareiškė norą subėgioti į tualetą. Atvykus naujai dozei alkoholio žmonos nebuvo šalia, o aš, valdomas alkoholio jėgų, paklausiau barmeno: „Do you like my wife, do you want to fuck her (ar tau patinka mano žmona, norėtum ją išdulkinti, – angl.)?“

„Oh sir. She is really perfect woman. I can do erotic massage for her. (o, pone, ji tobula moteris. Galiu jai padaryti erotinį masažą, – angl)“, – atsakė barmenas.

Blin, galvoju, tegu. Tegu pamaigo jos užpakalį gražus jaunuolis. Mūsų anglų kalba abiejų „not perfect“ (ne ideali, – angl.), bet susitarėme, kad 14 val., kai keičiasi jo pamaina, jis atvyks pas mus į kambarį, su vyno buteliu, masažui...

Masažas – daugiau nei tikėtąsi

Žmona grįžo iš tualeto. Aš pasakiau, kad barmenas atnešė gėrimus ir vėl jai „paliko“ komplimentų ir pasiūlė nemokamą turkišką masažą. Ji mėgsta masažus, todėl priėmė naujieną su džiaugsmu. Pasakiau, kad turime eiti į savo kambarį ir pasiruošti masažui. Paaiškinau, kad turkiškas masažas vyksta nuogu kūnu. Dar buvo laiko iki 14 val. Ji pasinaudojo dušu ir po to nuoga, bet prisidengusi rankšluosčiu, atsigulė ant lovos.

Beldimas į duris ir štai, įėjo barmenas, nešinas vyno buteliu vienoje rankoje, o kitoje – kažkokio aliejaus buteliuką. Vyno butelį padavė man, o pats priėjo prie lovoje ant pilvo gulinčios žmonos. Nieko neklausęs nutraukė į šoną rankšluostį. Suvilgė rankas atsineštu aliejumi ir pradėjo glostyti žmonos nugarą. Aukštyn žemyn. Pamaigydamas kaklą. Švelniai prabraukdamas per ausis. Vėl žemyn.

Paglostė, pamaigė nuogus sėdmenis. Tada vėl aukštyn per nugarą. Vėl suvilgė rankas aliejumi ir pradėjo masažuoti kojas. Nuo šlaunų žemyn. Išmasažavo kojų pirščiukus. Tada vėl aukštyn šlaunų vidumi. Mačiau, kaip švelniai perbraukė rankomis per tarpukojį... ir sėdmenis. Tada vėl nugara, kaklas, ausys. Kelis kartus pakartojo veiksmą aukštyn-žemyn. Žmonos reakcija buvo sunkiai nuspėjama, nes ji buvo veidu įsikniaubusi į pagalvę. Barmeno veiksmai buvo vis drąsesni...

Jo rankos intensyviai darbavosi žmonos kūnu. Jis suėmė žmoną per klubus ir pakėlė. Visos grožybės atsivėrė jam prieš veidą. Man tapo šiek tiek pavydu ir nejauku dėl tolimesnių jo veiksmų. Jis toliau masažavo, nepamiršdamas liesti intymiau. Aš stebėjau, apimtas nerealaus jaudulio.

Neiškenčiau ir pradėjau atvirai save liesti, nors žinojau, kad turkas mato. Turbūt padrąsintas mano veiksmų turkas irgi įsidrąsino. Dabar jau išgirdau, kaip žmona skleidžia prislopintus, bet palaimingus atodūsius. Turkas elgėsi labai aistringai. Aš pilnai nusirengiau. Nereali aistra užvaldė mane. Parodžiau ženklais turkui, kad ir jis nusirengtų.

Neiškenčiau ir priėjęs prie žmonos pakėliau jos veidą nuo pagalvės. Dabar ji stovėjo ant keturių. Barmenas priėjo ir klausiamu žvilgsniu pažiūrėjo į mane. Linktelėjau ir tą pačią akimirką pradėjome.

Vaizdas, kurį mačiau, mane taip jaudino, buvo ir nejauku, ir keista, ir pavydu, ir gera... Dar akimirka ir pajutau, kad nebesusivaldysiu. Buvo taip nerealiai gera ir tokios stiprios emocijos valdė mane. Vėliau ir žmoną staiga apėmė toks stiprus malonumas, kad ji sudrebėjo. Tada finišą pasiekė ir turkas.

Aš savo žmoną pirmą kartą mačiau tokioje situacijoje. Mačiau, kokia ji įsiaudrinusi. Jai visada po pirmo orgazmo, dar reikia kokių dviejų-trijų.

Po visko ji nubėgo į dušą, o mes su turku griuvome į lovą pailsėti. Sugrįžusi ji atsigulė į mūsų tarpą. Lova dvigulė, bet sutilpome. Žmona manęs į ausį tyliai paklausė, kaip aš galiu leisti, tai, kas įvyko? Aš atsakiau, kad ją labai myliu ir pasiūliau pamiegoti. Žinojau, kad jai vieno orgazmo neužtenka, bet po tokio sekso aš norėjau tik poilsio.

Miegas po tokių įvykių neėme... bandžiau prisiminti, kas įvyko, gulėjau tyliai, bandžiau užmigti, bet išgirdau kažkokius garsus. Išgirdau, kaip turkas žmonai sako komplimentus ir kažkokį šurmulį. Aš apsimečiau, kad miegu. O jiedu vėl ėmėsi veiksmo. Miegas apėmė... užsnūdau. Pabudau vėl nuo kažkokių garsų. Nenorėjau išsiduoti, kad pabudau ir bandžiau įsivaizduoti, kas vyksta. Išgirdau jų pokalbį ir viską supratau.
Tu nemyli manęs?

Kai viskas baigėsi, išgirdau, kaip jis išlipo iš lovos (žmona irgi išlipo). Turkas apsirengė. Girdėjau dar kažkokius šnabždesius ir bučinių garsus. Ir durų trinktelėjimą.

Pajutau, kaip ji vėl grįžta į lovą ir netikėtai pajutau, kaip jos ranka palietė mano pasididžiavimą. Ot kekšė, pagalvojau... na, bet aš gi ją pažįstu – po orgazmo ji turi pajusti dar du ar tris orgazmus, kol nusiramina. O dabar panašu, kad tik turkas pilnai pasitenkino. Apsimečiau, kad tik dabar pabudau.

„Tu mane stebini“, – aš dviprasmiškai pasakiau jai.
„O ką, negalima kurorte paglamonėti savo vyro?“ – paklausė.
„Galima... Aišku, kad galima. Tik aš nesenai baigiau, tai man sunkoka bus dabar įsijausti, o tu, žiūriu, vis dar įsiaudrinusi. Kaip tau masažas?“ – paklausiau aš.

„Na... Net nežinau, kaip tu galėjai tai leisti. Tu nemyli manęs? Aš norėjau būti tik su tavimi, o tu leidai kažkokiam turkui matyti mane nuogą. Ir ne tik matyti...“ – stebėjosi žmona.

Nuraminau ją, kad tikrai myliu ir kad tai buvo tik kurortinis nuotykis gyvenimo paįvairinimui, ir kad mes būtinai pakartosim ką nors panašaus. Mačiau, kaip po tų žodžių ji nežymiai šyptelėjo, nors stengėsi atrodyti labai rimta.

Mane kamavo dvejopi jausmai. Aš džiaugiausi „pagavęs“ žmoną ir kad po tiek bendro gyvenimo metų supratau, kokia ji vis dėl to pasileidusi. Mes nė karto nebuvome išbandę kai kurių dalykų, kuriuos ji darė su barmenu.

Supratau, kad nuotykis su barmenu, ją labai įaudrino... Dar keletas akimirkų ir netrukus gulėjome meiliai apsikabinę. O neužilgo išgirdau jos tikrą gilų, tolygų kvėpavimą. Ji užmigo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)