Aš myliu savo vyrą. Jis įdomus, apsišvietęs žmogus. Labai traukia mane seksualiai, ypač tais epizodais, kai sagstosi marškinius išeinant į darbą arba tiesiog sėdi ant sofos su kompiuteriu.

Tada lenda mintys, ką norėčiau ir kaip su juo daryti. Tačiau žinau, kad negaliu nė užsiminti, pakviesti jį intymumui, nes bus paprastas atsakymas: „Ne.“
Vėl tas bjaurus atstumtosios jausmas.

Mano vyras tiesiog nenori su manimi mylėtis. Tai – didelė bėda.

Mane kaip moterį tai užgauna iki širdies gelmių ir visiškai pakerta pasitikėjimą savimi, savo seksualumu. Žvelgiu į save veidrodyje. Man – 38 m., sunku save objektyviai vertinti, bet manau, atrodau gan patraukli moteris, be viršsvorio ar panašiai, mėgstu prižiūrėti save, puoštis. Žinoma, suvokiu, kad 38 m. tai ne 18 m., bet manau, many pakankamai patrauklumo seksui.

Kiek kartų kalbėjau su vyru, klausdama: „Na, kodėl tu nenori mylėtis su manimi?“

Niekad nėra iš jo konkretaus atsakymo. Teigia, jog va, tiesiog nesusidėlioja. Nors norėčiau suartėjimų kone kasdien, pasitenkinčiau ir kartu per mėnesį. Bet ir to nėra! Vidutiniškai kas penkias – šešias savaites (apgailėtina, bet net pasižymiu kaskart kaip mažą šventę).

Santykių pradžioje jis irgi nepasižymėjo ypatingu veržlumu, bet dabartinė seksualinio pasninko situacija, kuri tęsiasi jau gal dvejus metus, tikrai labai liūdina. Gal meilužė atsirado?

Bet nėra tokių požymių, telefoną palieka bet kur, kompiuteriu naudojamės vienu, niekur nepradingsta, neišvažinėja. Impotencija irgi negalėtų būti priežastis. Vyras teigia, jog aš jam vis dar tokia pat patraukli moteris, tiesiog vat neįvyksta seksas ir viskas.

Pavargau jaustis prievartautoja ir gauti sekso per kažkokią prievartą. Po paskutinio atstūmimo karto pasakiau: „Viskas, nenori manęs – rasiu, kas norės.“

Vyro reakcija buvo tokia, kad jei su kažkuo permiegočiau, jis mane paliktų. Kaip egoistiška, esą aš nenoriu, o tau negalima, tad tiesiog kentėk. Nenoriu skyrybų ar emocinio santykio su kitu. Tereikia vyriškų glamonių, jausti rankas ant savo kūno, geismo akyse, tiesiog pasijusti moterimi.

Po paskutinio „ne“ užsiregistravau pažinčių portale. Buvau keliuose penkiolikos minučių pasimatymuose. Ir vienas iš vyrų man patiko. Buvo tokia jaukumo ir kartu seksualinės traukos atmosfera. Mes daug juokėmės ir buvo lengva. Matau TĄ žvilgsnį jo akyse. Jis rašo man kasdien, kviečia susitikti...

Viskas, ko norėčiau, tai kad mano pačios vyras atsisuktų į mane, kad aš patikčiau savam vyrui. Bet jau nuleidau rankas, to nebus. Nesiryžtu išdavystei. Bet ar tai būtų išdavystė, jei mano žmogus nebenori nė prisiliesti prie manęs?

***

Kviečiame anonimiškai papasakoti ir apie savo santykių problemą. O galbūt esate susidūrę su panašia situacija ir radote sprendimą? Vienas parašiusiųjų bus apdovanotas knyga ir suvenyrais (tik nepamirškite laiške nurodyti savo kontaktų, kad galėtume su jumis susisiekti dėl dovanų). Jūsų laiškų lauksime pilieciai@delfi.lt

***

Gaukite dovanų S. Harvey ir D. Millner knygą „Ko nori vyrai“. Ką jie iš tiesų mano apie meilę, santykius ir įsipareigojimus?

Amerikietis Stivas Harvis, estrados komikas bei populiarios radijo laidos vedėjas, nė nesuskaičiuotų, kiek įspūdingų moterų jis sutiko per daugelį savo veiklos metų. Tai moterys, kurios vienu metu sugeba vadovauti smulkiam verslui, tvarkyti namus, auginti tris vaikus ir pirmininkauti bažnyčios komitetui.

Knygos viršelis.

Tačiau susidūrusios su vyrais jos nemoka suprasti, kuo šie gyvena. Kodėl? Autorius surinko pakankamai vertingos informacijos, kad galėtų jums atskleisti vyriško mąstymo esmę.

Šią šmaikščią, tiesą rėžiančią knygą svarbu perskaityti, jei jus domina, kodėl vyrai būna neištikimi ir kas „užveda“ vyrus, kaip nusipelnyti pagarbą ir elgtis su mamytės sūneliais, kaip gauti žiedą ir pagaliau laimėti didžiajame santykių žaidime.