Esame kartu mažiau negu 10 metų, abiem po trisdešimt, rutinai įsisukti dar nebuvo vietos nei laiko. Pastarąjį pusmetį (taip išeina, kad visą karantino pusmetį) jis elgiasi kitaip nei visada ir tam tikri ženklai man atrodo nuorodos į neištikimybę.

1. Atšalimas lovoje. Esam jauni ir nėra priežasčių ko nors norėti rečiau. Kita vertus, gal taip veikia niūros karantino nuotaikos? Nežinau.

2. Ėjimas sportuoti į lauką. Seniau sportuodavo klube, kai klubus uždarė – namuose. Dabar, nežinau, kiek laiko, neskaičiavau, bet nebetinka namie – net per sniegą eina į lauką. Sako, pavažiuosiu kur su mašina, ten pabėgiosiu ar ant turnikų pasikarstysiu. Bet rimtai, net prastu oru?

3. Tyla namuose. Seniau buvome gana šnekūs, kartu žiūrėdavome tas pačias laidas ir jas aptardavome, pasakodavom vienas kitam naujienas iš darbo. Aišku, darbo naujienų ar apskritai bet kokių temų dabar, man visada sėdint namuose, mažiau. Bet tas tylėjimas ir minimalūs pašnekesiai neatrodo gerai.

4. Užtrukimas darbe. Aš dirbu iš namų, o jis išeina. Visada panašiu metu ruošiu vakarienę ir laukiu jo grįžtančio, kad kartu pavalgytume. Bet šiuos mėnesius jis grįžta visada skirtingu laiku. Kartais – kaip įprastai, o kitais kartais valandą, dviem ar trimis vėliau.

Pasako, kad buvo viršvalandžiai arba kad dirbo kitame mieste, bet seniau to nepasitaikydavo, todėl ir stebina. Sako, nori užsidirbti papildomai, taupo.

5. Planų nutylėjimas. Kai paklausiu, kam taupo arba inicijuoju pokalbius apie ateitį, jis nutyli. Sako, kad viskas savu laiku arba „pamatysim“, arba „neužbėk pati sau į priekį“, atideda pokalbius. Net nesuprantu, ar jis nori kartu pirkti butą, ar namą, ar nori skirtis.

6. Šykštumas. Nesu materialistė, bet pastebėjau dar vieną ryškų pokytį. Ne daiktų man reikia, bet nerimauju, kas tą pokytį įkvėpė. Ankstesnės Kalėdos – auksinė apyrankė, Valentino diena – labai gražūs naktiniai... Šios Kalėdos – užrašinė, Valentino diena – viena gėlė.

Man daugiau ir nereiktų, bet tos dovanos tokios taupios ir neatrodo labai iš širdies, todėl galvoju, gal apdovanojama kita mergina?

7. Galiausiai, dėl visų anksčiau išvardytų priežasčių, neištvėriau ir pažiūrėjau jo telefoną. Tada dar buvo rakinamas koduku, kurį žinojau. Jis įėjęs pamatė mane žiūrinčią, labai įsižeidė, aprėkė ir atskaitė moralą apie pasitikėjimą, tada pats parodė telefoną.

Iš to, ką rodė (tai yra, mesendžerio ir skambučių), nieko ten nebuvo. Bet po kurio laiko pasikeitė užrakinimą į piršto antspaudą, kad nepažeisčiau privatumo. Mintys tikrai nekokios. Kalbėtis bandyta, bet... Kaip matot, nesėkmingai, jei rašau čia.

Ar aš teisi manydama, kad šie 7 ženklai kaip ir rodo neištikimybę?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)