„Tikrinti, deja, būtina. Kartu su vyru gyvenome laimingą gyvenimą. Jis turėjo viską – jauną, aistringą žmoną, laisvę eiti pavakaroti su draugais. Visiškai pasitikėjau. Kol vieną naktį jam nemiegant užmačiau susirašinėjantį per „Viberį“ su kažkuo... 3 val. nakties... Patikrinau telefoną... Pasirodo, per „Pažintisxxx“ susiradęs kažkokią 25 - erių metų merginą... Bendravo labai intensyviai, keitėsi nuotraukomis.

Kaip vėliau paaiškėjo, net du kartus buvo susitikę... Nors skiedė, kad eina susitikti su kolegomis.... Trumpai tariant, sakė žmoną myli, bet patinka liesti kitas, su jomis bendrauti ir seksualias nuotraukas siuntinėti... Nors namuose turime ir sekso žaislų ir mažiausiai 3 kartus per savaitę mylimės... Žodžiu, kvaila būdama atleidau, nes auginame mažametį vaiką, bet pasitikėjimas dingo. Kai nori kažkur vienas eiti, viską vis tiek kontroliuoju jam menkai tą suvokiant...

Kai užeina vyrams vidutinio amžiaus krizė, tenka viską tikrinti... Aišku, jei nori jį šeimoje išlaikyti, nes tam laikotarpiui praėjus, gali gailėtis.

Mėginau ieškoti kaltės savyje, bet net vyras pripažino, kad aš jam per gera... Kaip jis pats paaiškino – jaunystėje neišsilakstė, nebuvo tada nei tokių klubų, nei linksmybių, o ir tiek atvirų pagundų.
Todėl kažkokią intrigą norėjo susikurti ir, pasirodo, įsuko taip, kad sunkiai besustojo. O tos jaunėlės irgi nepėsčios... Pamato, kad dėdė įdomus, dar simpatiškas, tai ir gundo...“, – dalinosi savo liūdna patirtimi žmona.

DELFI skaitytojai, pasidalinkite savo istorija, kai antrosios pusės slapti susirašinėjimai pakenkė jūsų santykiams. Ar verta išsaugoti po to santykius? O gal kaip tik besaikis pavydas ir kontroliavimas jus išskyrė? Koks kelias geriausias – nežinoti ir širdies neskauda ar norint išsaugoti santuoką, žinoti visus prisijungimo kodus ir karts nuo karto užmesti akį į mylimojo telefoną ir socialinių tinklų paskyras?

Pasidalinkite savo patirtimi el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Lemtinga žinutė“ arba spauskite apačioje pilką mygtuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)