Viena DELFI skaitytoja jau anksčiau yra pasakojusi, kaip teko lankytis vestuvėse, kurios buvo ne tradicinės ir prašmatnios – vėliau nuotaka net gailėjosi išleidusi tiek pinigų svečius nuvylusiai šventei.

„Ant stalo nebuvo jokių mūsų tradicinių baltų mišrainių, silkių, vyniotinių ir pan, lietuvio skrandžiui ir akiai mielų vestuvinių skanėstų. Ant stalo gulėjo be galo gražios didelės puokštės, savaime suprantama, priderintos prie visko. Puokštės gulėjo stalo viduryje, kaip ir turėtų būti, bet va užkandžiams vietos buvo mažoka. Kur ne kur gulėjo kažkokios salotos pagamintos naujoviškai, kaip sakant, žalumynai įvairių spalvų, su užpilu, kuris irgi ne visiems pagal skonį. Padėta jūros gėrybių: moliuskų ir kitokių visokių „skanėstų“, kurių nežinau nei pavadinimo, ir atvirai pasakius, net neįdomu. Žodžiu, ant stalo tik tai, kas gražu ir ant bangos“, – tąkart rašė DELFI skaitytoja.

Papasakokite apie jūsų pačių ar draugų šventę – į ką patartumėte atkreipti dėmesį, su kokiais nemalonumais susidūrėte, ką darytumėte kitaip? Galbūt buvote vestuvių svečiu ir galėtumėte papasakoti, kokie jaunųjų sprendimai jus nustebino?

Vienam, pasidalijusiam savo patirtimi, padovanosime 6 mėn. DELFI grupės žurnalo „Moteris“ prenumeratą! Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vestuvės“ iki liepos 15 d. Patirtimi galite pasidalyti ir spausdami pilką mygtuką žemiau.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki liepos 15 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas liepos 1 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – 6 mėn. DELFI grupės žurnalo „Moteris“ prenumerata.

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis DELFI savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)