„Pavyzdžiui, tam, kad pamatytų Kauną kitaip, svečius veduosi nebūtinai į Prisikėlimo bažnyčios apžvalgos aikštelę, ant Aleksoto kalno ar Santaką (kur dažniausiai lankosi turistų grupės), bet pakviečiu pakilti į „Magnus hotel“ panoraminį barą Vytauto prospekte arba (šiltu metų laiku) sudalyvauti naktiniame baidarių žygyje Nemunu, - pasakoja idėją apie kitą gimtojo miesto pusę pasiūliusi DELFI Piliečio skaitytoja Sandra. - Kelionė prasideda apie 21 val., nuo HAE`so (kur užtvenktos Kauno marios). Praplaukiant į orą pakyla šimtai gulbių (ten mėgiama paukščių poilsiavietė), o sparnų mūša suteikia iškylai netikėtą įspūdį. Iš vandens vakare apšviestas senamiestis atrodo įspūdingai. Įdomu praplaukti ir pro „Žalgirio“ areną: netikėti miesto ir eismo garsai, ypač aidas po tiltais. Minčių taip pamatyti (pajausti) Kauną nerasit jokiame turisto vadove. O gal mieste yra daugiau stogų, kalvų, palėpių, duobių ar dar kokių vietų, apie kurias niekas nežino?“.

Prašome Jūsų – pasidalinkite, kaip reiktų pažinti Jūsų miestą: kur nueiti, ką pamatyti. Pasiūlykite, ką galima aplankyti Lietuvoje ir pasidalinkite Jums didžiausią įspūdį palikusių vietovių nuotraukomis!

Įdomiausio įspūdžio ir nuotraukos autoriui įteiksime serijos „Welcome to..“ knygą „Trakai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją