„Praeitis yra iliuzija. Tai kam laikytis iliuzijos. Psichologai visais laikais šeria žmones iliuzija, o pastarieji laukia stebuklo. Jei nutrūko santykiai ar ryšys, vadinasi, kad kažkuriam tie santykiai nebereikalingi.

Tad kam tas elektrošokas, po kurio vienas patenkins savo ego, o kitas taps santykiu auka. Gyvenimo nebus abiems. Gyvenimas pilnas galimybių, tad rinkimės jas, o ne laikykimės įsikibę praeities.“, – teigia moteris.

Sakoma, vieno santykių laimės recepto nėra, todėl kviečiame DELFI skaitytojus dalyvauti Piliečio konkurse ir pasidalinti patirtimi, kaip elgėtės situacijose, kai buvo sunku pamiršti savo buvusįjį ir širdis sakė viena, o protas – kita.

Pasidalinkite savo istorijomis ir laimėkite prizus – pirmosios vietos: Monicos McInerney knygą „Lemtingas laiškas“, antrosios: Indrės Valantinaitės „Trumpametražiai“ ir trečiosios: Chiara Gamberale „Prašau keturis šimtus gramų meilės“.

Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt arba spauskite apačioje pilką mygtuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)