Kviečiame jus dalintis meilės, kurios neturėjo būti arba kuriai trukdė kiti, istorijomis. Galbūt įsimylėjote kitatautį ir tam prieštaravo tėvai? O gal tai buvo meilės trikampis? Gal trukdė amžiaus skirtumas, o gal – atstumas? Laukiamos visos „Uždraustos meilės“ istorijos – pikantiškiausia istorija laimės.

Savo pasakojimus apie uždraustą meilę siųskite adresu konkursai@delfi.lt arba įkelkite tiesiai po šiuo straipsniu, paspaudę pilką įkėlimo mygtuką. Pasakojimai turėtų būti netrumpesni kaip 100 žodžių. Jūsų istorijų lauksime iki rugpjūčio 18 dienos, o rugpjūčio 29-ąją bus paskelbti nugalėtojai.

Pirmosios vietos laimėtojas bus apdovanotas romantika.lt prizu – 300 eurų dovanų čekiu. Antrosios vietos laimėtojas gaus 200 eurų vertės dovanų čekį, o trečiosios – 100 eurų vertės dovanų čekį. Laimės daugiausia dėmesio ir skaitytojų susilaukę, labiausiai suintrigavę pasakojimai.

Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Skubėkite dalyvauti!

Prizas
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją