Balsuoti už labiausiai patikusią nuotrauką iš vieno IP adreso galima tik vieną kartą.

Balsavimas vyks iki lapkričio 17 d.

Daugiausiai balsų surinkusios nuotraukos autorius bus apdovanotas metine „Delfi Plius“ prenumerata ir Krašto apsaugos ministerijos įsteigtu prizu.

Apie konkursą ir karo fotografą Tadą Dambrauską:

Šis fotografijų kariuomenės tema konkursas yra kasmetinis, rengiamas nuo 2005 m. Jame dalyvauja profesionalūs fotografai, fotografai mėgėjai, Lietuvos ir sąjungininkų kariai, civiliai. Konkursu siekiama paskatinti pažinti Lietuvos kariuomenę iš arčiau ir į kario kasdienybę pažvelgti kiek kitokiu, netradiciniu žvilgsniu.

Krašto apsaugos ministerijos organizuojamas konkursas yra skiriamas operatoriui ir fotografui Tadui Dambrauskui atminti bei jo nuopelnams Lietuvos kariuomenei ir visai krašto apsaugai įprasminti. Jis fiksavo Lietuvos krašto apsaugos sistemos raidą nuo pat Sąjūdžio žaliaraiščių, dar prieš Lietuvai atgaunant Nepriklausomybę. T. Dambrauskas nevengė rizikos ir netradicinių sprendimų, dėl gero kadro buvo pasiryžęs pralaužti bet kokius ledus. Jis pirmasis kariuomenėje filmavo parašiutininkus prisirišęs prie lėktuvo sparno, nuolat leisdavosi į sudėtingus žygius kartu su kariais, fiksavo pirmųjų tarptautinių lietuvių misijų akimirkas Balkanų regione ir Afganistane.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)