Parodykite, ką namuose turite įsirengę ar darote patys patys. Galbūt turite įsirengę specifinę šiukšlių rūšiavimo sistemą? Ar sudėvėtus rūbus persiuvate/pritaikote naujai? Gal patys auginat pomidorus, o gal užuot pirkę plastikinę pavėsinę sode poilsio zoną įsirengėte patys?

Papasakokite apie savo sugalvotą pokytį, sistemą ar pasigamintą daiktą, jei tik galite – pridėkite ir nuotraukų. Pasakojimus ir fotografijas (galima siųsti ir anonimiškai) publikuosime, o geriausios (arba geriausiai aprašytos) idėjos autorius bus apdovanotas populiariausia ir tvariausia pastarųjų metų transporto priemone – elektriniu paspirtuku.

Iki rugsėjo 21 dienos siųskite savo pasakojimus ir/ar nuotraukas adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite tiesiai po šiuo tekstu, paspaudę pilką įkėlimo mygtuką. Temos laukelyje nurodykite DARAU PATS, taip pat nepamirškite parašyti savo kontaktinių duomenų.

Konkursą su „Delfi“ rengia su NESTE – 4 tvariausia kompanija pasaulyje. Kompanija įsipareigojusi kasmet mažinti klientų šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijas, o iki 2035 m. pasiekti CO2e neutralią veiklą. Kovoje su klimato krize NESTE sukūrė sprendimus miestams, transportui, verslui ir žmonėms tam, kad padėtų mažinti klimato taršą įvairiose srityse.

Paspirtuko vertė net 1000 eurų, o važiuoti juo bus vienas malonumas. Kiti du dalyviai, kurių pasakojimai bus perskaityti daugiausia kartų, bus apdovanoti „Alma Littera“ knygomis.

Paspirtuko vertė beveik 1000 eurų

QUICK 3 paspirtuko patobulinimai:

Patobulinta vairalazdė;
Priekinis ir galinis žibintas;
Pagerinti techniniai rodikliai;
Lengvas valdymas;
Galima sulankstyti per 5 sekundes;
Pilnai pakrautu akumuliatoriumi galima nuvažiuoti iki 45km;

Platus pagrindas, patogus atsistoti abiem kojomis;
Aliumininis 6061 T6 rėmas, lengvas ir ilgaamžis;
Išskirtinis dizainas;
Tylus;
Lengvas aptarnavimas;
Priekiniai ir galiniai stabdžiai užtikrina efektyvų stabdymą ir Jūsų saugumą;
Ekologiškas, ekonomiškas ir aplinkai draugiškas.

Sėkmės dalyviams!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)