Per pietų pertrauką jie vis dar rėkavo, bet jau maniau, kad skirstysis, kiek gi galima nieko neveikti, bet jau įtariau, kad didžioji dalis mitinguotojų yra bedarbiai, kurie nenustodami reikalauja, bet patys nieko neduoda. Esą valstybė turi duoti kažką jiems. O ką jie gero davė valstybei?

Vakarop jau buvau pamiršusi tą rėkiančią minią, bet vėliau mano bendradarbė pasidžiaugė į banko sąskaitą „įskritusiais“ vaiko pinigais ir man šmėstelėjo mintis, kad būtent šiandien yra mokamos pašalpos.

Tai va už ką ta minia lėbauja prie seimo! Kol mes dirbame, ariame, jie sau ekskursijas po Lietuvos sostinę rengia. Kitą kartą dar batutų ir klounų išsinuomokite!

Ai, tiesa, klounu ten netrūko, juk net Gražulis buvo. Nenustebsiu, kad ir ryte tų vadinamųjų antivakserių ant žolytės prie Seimo būtume radę, gi pašalpas reikia aplaistyti...

Aišku, tų, kurie nesuimti ir neišvežti už pareigūnų užpuolimą. Nes kai kurie laistė taip, kad nutarė ir jėga pasišvaistyti: matyt, taip savo kompanijose pratę...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)