Kaip sakoma, iš didelio rašto išėjo iš krašto. Visada gerbiau G. Ivanausko kūrybą, patiko jo kitoks požiūris. Tačiau šį kartą riba peržengta, labai nusivyliau ir niekada į aktorių nebežiūrėsiu taip pat. Nežinau, koks buvo šio „helikopterio“ tikslas, bet priemonių jis tikrai nepateisina. Baisu pagalvoti, o jei tas šunelis būtų išsitėškęs į medį? Supykina net pagalvojus.

Ir taip suspaudžia širdį. Paskutiniu metu tiek pranešimų apie vaikų bjauriausiais būdais kankinamus gyvunėlius. Bet ar reikia stebėtis, jei net žinomas visuomenės veikėjas taip elgiasi? Koks tai pavyzdys vaikams?

Jei būtų mano valia, tą pačią akimirką šunelį iš G. Ivanausko atimčiau. Čia mažų mažiausiai. Bausti tokius! Vargšas gyvunėlis nenusipelnė tenkinti jo dėmesio alkio. Baisu pagalvoti, kaip su augintiniu elgiamasi už kadro!

O ir paties aktoriaus elgesys po to, kai žmonės ėmė jį kritikuoti! Keiksmažodžiai, nepagarba… Taip, galiausiai atsiprašė, įrašą pašalino. Bet ar iš tikrųjų gailisi, ar bando išsaugoti savo įvaizdį? Norėčiau galvoti kitaip, bet kažkodėl linkstu prie antrojo varianto…

Ačiū, kad dalinatės savo nuomonėmis! Turite naujieną ar norite pasidalinti savo mintimis? Rašykite pilieciai@delfi.lt