Sunku buvo nepastebėti naujienų portaluose ir feisbuke. Atrodė, pasisakė visi, kas tik galėjo. Neslėpsiu, pagavo smalsumas, kas gi per komentarai sukėlė tokią visuomenės reakciją.

Pasiskaitęs komentarus pasijutau kaip po kokį purvyną pasivaikščiojęs. Tiek pykčio tik dėl to, kad kažkokia dainininkė neužsidėjo liemenėlės! Aš suprantu, suknelė gali patikti ar nepatikti, bet čia visos kritikos strėlės lėkė į žmogaus kūną, į neva nukarusią krūtinę.

Įdomu tai, kad beveik visi taip komentuojantys – pagyvenusios moterys su gėlėmis profilio nuotraukoje. Galėčiau lažintis, kad bet kuri iš jų dabar apsiverktų iš laimės, jeigu galėtų vėl turėti tokią krūtinę kaip pas Zasimauskaitę. Pagalvojau, kokius baisius kompleksus tokie pikti komentarai slepia ir kokios nelaimingos juos rašančios.

Iš tikrųjų, moterys, kaip man jūsų gaila. Ir tų nelaimingų dėl savo kūnų, ir tų, kurios patenkintos, bet turi sugerti visą pavydą, ir tų, kurios turi puikų kūną, bet aplinkos yra įtikintos priešingai, nes neatitinka kažkokio standarto. Kaip turėtų būti sunku...

Iš savo, kaip vyro, perspektyvos pasakysiu – visos jūs esate gražios savaip, ir krūtinės yra gražios, o jei visos atitiktumėt standartinius reikalavimus, būtų tiesiog nuobodu. O dabar atsipalaiduokit, juk ten tebuvo tik suknelė ir neseniai pagimdžiusios moters krūtinė. Pasaulyje yra ir svarbesnių dalykų.

Ačiū, kad dalijatės savo nuomonėmis! Norite pranešti naujieną ar išsakyti mintis? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt