Kol vienos įrodinėja, kad viską gali pačios, ir reguliuoja vyrus kaip naminius gyvūnus, kitos prašo būti lepinamos ir išlaikomos, ir deimantais apipilamos lygioj vietoj. Skaičiau vienos tokios pasisakymą: „Man turi būti pastatyti namai, visada gėlės, nupirkti deimantai...“ Palauk, palauk, už ką tau deimantai? Pažiūrėk į save pirmiau. Ir kalbu ne apie išvaizdą.

Intelekto, matosi iš kitų pasisakymų, nerasta. Hobiai puikiai matomi feisbuko profilyje: vakarai klube ar bare, jachta su draugėmis. Darbas standartinis, ne kaži koks ir išsilavinimas. Deimantai? Norėtum.

O tos kitos, kurios „viską gali pačios“, dar ir savo vargšus vyrus į vietą pastato. Neleidžia išeiti su draugais, neleidžia namie žiūrėti televizoriaus, neleidžia savaitgalį nevažiuoti į SPA, o pailsėti namuose, ir dar „knisa protą“, kad ne visą santechniką namie pataiso.

Bėgčiau aš nuo tokių moterų, jums pasakysiu. Pati esu moteris, bet kai skaitau kitų „genialius“ pasisakymus feisbuke, atrodo, Dieve, Dieve, nenuostabu, kad kai kurie tokie, atrodo, šaunūs vyrai vieniši... Jeigu pasirinkimas tik šitoks...

Moterys, na, pradėkite nors truputį save vertinti. Ir kalbu ne apie priaugintas blakstienas ar mini sijonus, ne plastines operacijas, o tikrą savęs vertinimą – kai gerai jautiesi su tuo, kokia esi. Ir pradėkite pagaliau gerbti vyrus. Nes dar negirdėjau, kad kas deimantus nepagarbiai karvei nešiotų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)