„Delfi“ skaitytojas Stasys atsiuntė laišką, pavadintą „Nemokami striptizo seansai „GYM+“ klube“.

„Jau metus lankau „GYM+“ klubą Dariaus ir Girėno g. 2, Vilniuje. Iš esmės esu viskuo patenkintas – prieinamomis abonemento kainomis, gausia sporto įranga, didele sale. Jei ne vienas bet...

Vyrų persirengimo kambarius ir dušus aptarnauja... moteris! Ateinu į sporto salę ryte, nes taip man geriausia – prieš darbą, ir visada matau valytoją, kuri, akmeniniu veidu, tarsi savo miegamajame, nueina į vyrų persirengimo kambarius tam, kad išplautų juos. Vyrai su nuogais lytiniais organais turi praeiti pro ją tam, kad atsidurtų duše! Kas čia darosi?

Įsivaizduoju, koks klyksmas ir triukšmas kiltų, jei į moterų persirengimo kambarį įeitų darbuotojas vyras! Ir „#metoo“ prasidėtų, ir skundą už seksualinį priekabiavimą moterys jam kaipmat įtaisytu. O čia – nieko.

Kiek vyrų karjerų ir asmeninių gyvenimų sugriovė pastarojo „#metoo“ istorijos, kai kokia nors idiotė moteris užsiminė, kad prieš 20 metų girta miegojo su savo dėstytoju? Dėstytoją atleido iš darbo, vyras net prarado šeimą. O štai sporto klubo administracija toleruoja, kad moteris valo dušus vyrų persirengimo kambaryje, nuogų vyrų akivaizdoje!

Asociatyvioji nuotr

Laikau tai įžeidimu ir savo orumo pažeminimu. Ir prašau nesakyti, kad tokiam darbui sunku rasti vyrą. Turime nemažai vyrų karo pabėgėlių iš Ukrainos, kurie dėl įvairių sveikatos priežasčių negali aktyviai dalyvauti karo veiksmuose Ukrainoje. Tikiu, kad atsiras ne vienas vyras, norintis imtis tokio darbo. Labai prašyčiau sporto klubo administracijos išklausyti mano nusiskundimus ir imtis priemonių, kad panašūs vyrų orumą žeminantys incidentai nesikartotų. Priešingu atveju turėsiu imsis teisinių veiksmų.

O išminčiams, kurie komentaruose svarstys, kad skundžiuosi, nes „neturiu ką parodyti“: turiu, gerbiamieji, užtikrinu jus. Bet manau, kad tam tikrus dalykus vyras gali parodyti tik savo vienintelei“, – rašė Stasys.

Vyras atsiuntė ir nuotraukų iš minėtojo sporto klubo dušo.

Asociatyvioji nuotr

„Delfi“ kreipėsi į minėtą sporto klubą komentaro, tačiau kol kas jo nesulaukė. Gavus komentarą straipsnis bus papildytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)