Šeštadienį skubėjau iš Vilniaus į seminarą, kuris turėjo vykti 9 val. viešbutyje K. Donelaičio g. Kaune. Apie 8.45 val. supratau, kad pasiklydau (pirmą kartą atvažiavau automobiliu į Kauną) ir negaliu rasti reikalingos gatvės.

Važiuodama pamačiau stovintį policijos ekipažą (jie rašė protokolą eismo pažeidėjui), pribėgau prie jų ir paprašiau pagalbos, aišku, jie galėjo man tiesiog paaiškinti, kaip važiuoti, bet gal aš buvau gerokai sutrikusi, kad jie tiesiog palydėjo mane iki viešbučio (pati savarankiškai būčiau neradusi).

Policijos ekipažo dėka laiku spėjau ir atvažiuoti, ir užsiregistruoti prieš kelias minutes iki seminaro pradžios. Padėkojau jiems... Ir tik sėdėdama salėje supratau, kad nė nepaklausiau nei pavardžių, nei ekipažo numerio nepastebėjau, nors važiavau jiems iš paskos. Na, tokios mes, moterys...

Bet, manau, Jums tai nesudarys sunkumų, nes su palyda tik aš atvažiavau į šį seminarą. Papasakojau apie tokį žavų Kauno policijos poelgį seminaro dalyviams. Labai norėčiau Jūsų paprašyti perduoti šiam ekipažui Didelį Ačiū. Džiugu, kad jie buvo mano angelais tą dieną. Visokeriopos sėkmės jiems ir visiems Jūsų rinktinės pareigūnams. Ačiū, kad Jūs esate.

Norite pasidalinti savo istorija? Padėkoti? Laukiame Jūsų minčių žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: