Veiksmas vyksta prie Vilniaus Architektų gatvės 194 namo, kur, pasak DELFI parašiusios skaitytojos, jau keletą metų stovinčiame, apleistame automobilyje gyvena namų neturintis vyras.

„Jau antras sezonas, kai jis neapleidžia savo gyvenamosios vietos. Žiemą, per didžiuosius šalčius, buvo kažkur išsikraustęs. Tačiau, vos tik aptirpus sniegui vėl grįžo į savo „namus“. Kaip ir priimta turinčiam savo „būstą“, dienomis pas jį ateina „svečiai“, kurie kartais lieka ir nakvoti. Ačiū pakuočių užstato sistemai, jog taros nei svečiai, nei šeimininkas nemėto — priduoda. Tačiau po jo svečių laiptinėse lieka antriniai atvykėlių požymiai — automobilis tualeto neturi. Ar įmanoma iškeldinti vargdienį su visu jo „butu“, kuris jau 5 - 6 metus nebėra naudojamas?“, — klausė pasipiktinusi moteris.

DELFI pranešė apie šią problemą Vilniaus miesto savivaldybei. Viešosios tvarkos skyriaus atstovai trumpai pakomentavo, jog bandys spręsti šią problemą.

„Artimiausiu metu Vilniaus savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius patikrins greta namų apsigyvenusį kaimyną, o esant poreikiui kreipsis į Socialinės paramos centrą, kad jam būtų suteikta visa reikalinga pagalba“, — patikino jie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)