„Nors bendruomenę mes kuriame ir stipriname kiekvieną dieną, tačiau Kalėdos puiki proga dar kartą pabūti kartu, prisiminti gražiausias metų akimirkas, pasidalinti ateities svajonėmis ir tikslais. Genio progimnazijos bendruomenei tai itin aktualu. Juk mokyklą sudaro net trys filialai. Tad bendri renginiai dažnai būna viena iš galimybių kolegoms susitikti“, – sako laikinai einanti direktorės pareigas, pavaduotoja ugdymui Rita Kriaučionienė.

Renginio metu pedagogai ne tik bendravo ir džiaugėsi buvimu kartu, bet ir pasigamino šventinį suvenyrą – Kalėdinę eglutę. Kas iš pušies, kas iš kėnio, kas iš dirbtinių šakelių, bet savo medelį sukonstravo visi.

„Skirtingos ir skirtingai dekoruotos eglutės parodė, kad kiekvienas pasaulį matome savaip. Tačiau tai netrukdo dirbti kartu, būti vieninga bendruomene. O gal čia ir yra mūsų stiprybė. Juk gera, kai skirtingais žvilgsniais pasaulį matantys žmonės kuria mokyklą. Mūsų mokyklą“, –pavykusiu renginiu džiaugėsi mokymus vedęs Tadas Traidaras.

Genio progimnazija – buvusi pradinė mokykla, nuo 2016 m. rugsėjo 1-osios pradėjusi dirbti pagal pagrindinio ugdymo pirmosios pakopos programą. Mokyklos išskirtinumas – darbas organizuojamas per tris filialus.