DELFI skaitytoja Julija: nustebino jaunikio tėvas

Dalyvavau sesers vestuvėse... Viskas buvo normalu – šokiai, linksmybės. Kai atėjo eilė šokti su tėvais, aš kaip sesuo šokau su jaunojo tėvu. Pirmąkart viskas buvo gerai, tačiau jam, matyt, patiko su jauna mergina šokti, tai kvietė antrąkart, o jis nuo to alkoholio ir prakaito taip dvokė, kad dar dabar atsimenu...

Dar spėjo rėžti, kad čia „nemandravočiau“ ir eičiau šokti... Daugiau su juo nešokau ir visą vakarą tik stebėjau jį, ar kur arti manęs neateina.

Pati jaunoji kai kurių dalykų tikrai prisiminti nenori. Pavyzdžiui, muzikantų... Iš pradžių viskas buvo gerai – pasitiko mus tradiciškai, kaip tarėmės. O toliau – kaip Dievas davė. Žaidimų – beveik jokių, vos vienas kitas, kai visi įsilinksmino, prasidėjo balaganas. Svečiai kažkur išsilakstė, muzikantai jau nebežinojo, ką dar pažaisti, kuo užsiimti...

Galiausiai vienas nuvažiavo namo, atsivežė šaudymo lanką ir viską, ko reikia šaudymui (vestuvių žaidimas – šaudymas iš lanko?)... Gerai, kad šaudė ne į jaunuosius... Buvo taip, kad visą naktį, kas norėjo, dainavo karaoke, o muzikantai šlamštė maistą po to, kai neapsikentęs svečiai ištraukė laidus iš lizdų ir pamokė muzikantus dainuoti.

DELFI skaitytoja: jaunieji užtildė dainininkę

Mes buvome su vyru vestuvėse, kuriose buvo pasamdyta muzikantė, tačiau svečiams nepatiko, kaip ji dainuoja, todėl jie paprašė baigti, pareiškę, kad yra klubinės muzikos mėgėjai (nors visiems po 30 m., o jaunikiui – 40 m.). Taip ir likome su vyru „apšalę“, muzikantė ir pati nežinojo, kokias pareigas turėjo atlikti. Visą vakarą šnekučiavomės su ja, kol galiausiai prisėdome toliau nuo jaunimo, sulaukusio 30-ies, kai man pačiai tiek.

Išėjome į kiemą, kuriame buvo pavėsine ir ten smagiai padainavom, pašokom. Tiesa, be jaunųjų ir pamergių su pabroliais – jie linksminosi su klubine muzika. O mes su vyru ir jaunųjų tėveliais pašokom, padainavom.

Galite papasakoti apie įdomų nutikimą, atsitikusį per jūsų vestuves? Norite pasidalinti patarimais organizuojantiems vestuves ir nenorintiems patirti nemalonių staigmenų? Jūsų minčių laukiame žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)