Lietuvai smogęs gūsingas vėjas paryčiui siautė ir Panevėžyje. Čia neatlaikę stichijos šėlsmo lūžo ar su visomis šaknimis išrauti buvo medžiai, virto autobusų stotelių paviljonai, dužo taksofonų būdelės, lūžo šviesoforai. Be elektros visoje Panevėžio apskrityje liko daugiau kaip 30000 vartotojų. Kaip telefonu tvirtino AB „Lesto“ Panevėžio regiono Panevėžio skyriaus Dispečerinio valdymo grupės vadovas Ramūnas Vaitkevičius, pirmieji elektros atsijungimai buvo užfiksuoti apie trečią valandą ryto. Anot vadovo, gedimai gali būti šalinami net iki antradienio.  Ramūnas Vaitkevičius sako, kad daugiausia gedimų nutiko dėl nutrauktų laidų, ant kurių virto medžiai.

Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, nuo trečios valandos ryto iki kol vėjas nurimo ugniagesiai- gelbėtojai gavo 20 iškvietimų. Jų metu teko šalinti važiuojamąją dalį užtvėrusius, nulūžusius medžius.

Du seni medžiai buvo išversti su šaknimis ir vienas lūžo per pusę Panevėžio ‚Žemynos“ pagrindinės mokyklos stadione.

Bene rimčiausias incidentas įvyko Panevėžio rajono Piniavos gyvenvietėje. Vienas iš privačių namų  prieš pat ketvirtą valandą ryto neteko stogo. Vėjo gūsiai jį nuplėšė su visomis konstrukcijomis. Namo šeimininkas sakė, kad žmonės miegojo tiek pirmame, tiek antrame namo aukšte, tačiau, laimei, per vėjo šėlsmą niekas sužalotas nebuvo.