Kiekvienais metais ieškau idėjų kaip nustebinti mylimą vyrą, ir čia jokiu būdu netinka nei visokie striptizai, nei keisti apatiniai ar miegamojo žaisliukai, o ir dar kvailiau skamba pasisakymai, kad „aš pati esu jam dovana“. Nežinau, kaip jūs, mielosios, bet aš tai jau tikrai – ne dovanėlė, jeigu būčiau jo vietoje, jau daugybę kartų būčiau save supakavus ir išsiuntus toli toli. Nepatinka man nei visokie „rūžavi“ puodeliai, laikrodukai, pakabukai ar dar geriau dovanėlės su nuotraukomis, ir taip brangusis mato mus kiekvieną dieną, negi jam reik priminti kaip mes atrodome?

Čia aprašysiu kelias idėjas. Kai kurias pasiskolinau iš interneto, kai kurias sugalvojau, vienas esu jau įgyvendinus, kitos dar laukia eilės. Esmė tame: kaip pasveikinti mylimąjį, kad tai būtų nebanalu, nereikėtų šliaužioti po nuobodžias parduotuves ir, kad dovana būtų smagi tiek jam tiek jums.

1. Mano pernykščio Valentino loterija. Sugalvojau daugybę bučinių pavadinimų tarkim: švelnus bučinys, grubus bučinys, kartus bučinys, drugelio bučinys, eskimo bučinys, pėdų bučinys ir t.t., kuo daugiau tuo smagiau. Surašiau juos ant lapo, sukarpiau, susukau ir štai daviau vyrui išsitraukti dešimt ir pati išsitraukiau dešimt ir dienos bėgyje turėjom vienas kita išbučiuoti. Rezultatas: likom patenkinti abudu, ir prisijuokėm, ir prisiverkėm, ir galiausiai išsidalinom likusius lapelius, juk bučinių negali būti per daug.

2. Šių metų Valentino dovaną nusižiūrėjau iš filmo „The invention of lying“. Tai – Valentino dienos kuponai. Esmė tame, kad kompiuteriu ar rankom padarome kuponus su įvairiausiais jums tinkančiais užrašais : 1 mašinos plovimas, 1 laisvadienis nuo visų buities darbų, 1 filmas kino teatre, 1 atleidimas nuo uošvienės lankymo, 1 visiškai laisvas savaitgalis vyriškoj kompanijoj, 1 nugaros ir pėdų masažas, 1 pusryčiai į lovą ir t.t. ir jūsų brangusis juos galės panaudoti, kada tik jam šaus į galvą, aišku galima sugalvoti ir tam tikrą galiojimo laiką. Galima padaryti ir vieną kitą kuponą susijusį su seksu tik nepersistenkit, nes gali gautis visas sekso maratonas.

3. „Fortune cookies“ – visiems puikiai žinomi laimės sausainiukai su užrašu viduje. Pasirodo, juos visai nesunku pasigaminti namuose (ieškokite youtube.com „How to make fortune cookies“), o jau kokius užrašus sugalvosite susukti, priklauso tik nuo jūsų. Tai gali būti priežastys, kodėl jį mylite, mano atveju kodėl vis dar jį myliu, ar komplimentai, o gal atsiprašymai ar palinkėjimai.

4. Šimtas priežasčių, kodėl aš su tavimi. Ir vėlgi, ant lapelių surašome, kas mus žavi ar dėl ko mylime savo brangųjį, kiek priežasčių sugalvosit tiek ir užteks, o kaip juos padovanoti yra daug būdų: sudėti į stiklainį ir papuošti jį kaspinu, sudėti į gražią dėžutę, sukabinti kambaryje ant siūlų, apvynioti aplink saldainius ar išslapstyti visuose namuose, kur tikrai žinote, kad jis ras. Šis užsiėmimas smagus ir jums pačios, galvojant apie gerus dalykus net nepajausit, kaip ir vėl atgimsta šiluma ir meilė.

5. Meilės horoskopas, ši idėja man kilo pamačius internete tokius pasiūlymus siūlančius specialistus, kadangi aš pati gan skeptiškai žiūriu į tokius dalykus pagalvojau, o kodėl to nepadarius pačiai, tarkime, horoskopas savaitei pradedant vasario 14 d. Kokį horoskopą išpranašausit priklauso nuo jūsų, gali būti linksmas, o gal įspėjantis, o gal naudingas jums, pvz.: „Vasario 15 d. netinkama konfliktuoti, galite neteisingai vertinti situaciją tad nusileiskite mylimam žmogui, puiki diena pradėti sportuoti ar sveikiau maitintis. Palankus metas susitvarkyti garažą ir prisiminti kulinaro įgūdžius ir t.t.“. Tegul niekas jūsų nevaržo.

6. Internete radau, kaip dailiai ir lengvai nunerti širdelę. O ją galima pakabinti ir ant raktų rinkinio, ir mašinoj kartu su oro gaivikliu, ar tiesiog įdėti į piniginę, manau, kiekvienas vyras tikrai šyptelės ją pamatęs ir apsidžiaugs parodytu dėmesiu.

Kol kas tiek, dar yra laiko, tad ir idėjų manau dar gims, o ir jūs komentaruose pasidalinkite savo idėjomis užuot kritikavę ir bambėję ant viso pasaulio, kad ir kas ką sakytų visos šventės yra gražios ir reikšmingos, svarbu, kaip jas šviečiančiame ir ko iš jų tikimės. Niekas mūsų neverčia leisti pinigėlių nereikšmingiems mažmožiams, bet tikrai žinau, kad kiekvienas iš mūsų mėgaujasi parodytu dėmesiu, o jei esate vieniša ar vienišas, apsidairykit, juk tikrai atsiras žmogus (mama, sesė, draugė ir t.t), kuris apsidžiaugs jūsų dėmesiu ir meile.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!