DELFI skaitytojui naršant po internetines elektronikos parduotuves, užkliuvo akis už „Topo centro“ skelbtos akcijos.

„Ar tikrai realios pradinės kainos USB raktų internetiniame šios įmonės puslapyje? Palyginus su kitų internetinių puslapių pradinėmis kainomis, šios tikrai šokiruoja! Ar tai nėra pirkėjų apgaudinėjimas? Mano manymu, taip ir yra“, – DELFI piktinosi jis.

DELFI paprašė pakomentuoti įmonės atstovų, kodėl užkelta tokia aukšta pradinė kaina. Ž. Kulvinskis nurodė, jog iškart buvo atsižvelgta į pirkėjo pastebėtą neatitikimą.

„Kai tik gavome laišką, nedelsdami ėmėmės veiksmų – iškart patikslinome šių kelių prekių pradinę kainą. Siunčiu nuorodą, iš kurios matyti skelbiama tiksli informacija. Siekdami išvengti panašių netikslumų ateityje, pakoregavome programinį kodą, kuris atsakingas už kainos atvaizdavimą.

Nepaisant to, kad pirminė šių kelių prekių kaina nebuvo tiksli, galutinė – buvo nurodyta tiksliai, t. y. vartotojai iš tiesų galėjo įsigyti prekių už tokią kainą, kuri buvo nurodyta mūsų tinklalapyje. Kadangi pirminė prekių kaina, lyginant su rinkoje esančių analogiškų ar panašių prekių lygiu, buvo akivaizdžiai per didelė, todėl tikiu, kad vidutiniai vartotojai turėjo suprasti, kad buvo įsivėlusi klaida.“, – paaiškino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)