„Buvome nemažai girdėję apie gyvūnų globos organizacijos „Penkta koja“ pagalbą beglobiams gyvūnams, teko skaityti apie būsimos gyvūnų prieglaudos įrengimą Linksmakalnyje, Kauno r. Pakvietėme savo darbuotojus prisidėti prie naujos prieglaudos beglobiams gyvūnams įrengimo savo konkrečiu darbu, kad maža pagalba parodytume didelį gerumą tiems, kas tikrai jo laukia“, - sakė įmonės atstovė Lina Valionienė.

Užteko pusdienio, kad būsimos prieglaudos ir dienos centro aplinka taptų tinkama pradėti vykdyti antro etapo darbus.

„Penktos kojos“ atstovai džiaugiasi įmonės kolektyvo pagalba ir tikisi bendradarbiavimo ateityje su naujais pagalbininkais.

„Atvykdami čia ir padėdami žmonės gali patys pamatyti, kokia yra situacija ir prisidėti prie jos pokyčių, galų gale tai puiki galimybė asmeniškai susipažinti su organizacija ir atsakyti sau į visus kylančius klausimus“, -teigė „Penkta koja“ direktorė.

Šiuo metu nuo pastato jau yra nuimtas senasis stogas ir pradėti naujojo stogo montavimo darbai, taigi labai reikalinga statybos darbus išmanančių žmonių pagalba, kad naujasis stogas būtų baigtas iki pirmojo sniego. Visų pasiūlymų organizacija laukia elektroniniu paštu info@penktakoja.lt.