Ilgiau nei mėnesį trukusiame konkurse dalyvavo 1149 vaikai, o už jų visų piešinius buvo galima balsuoti DELFI specialiai sukurtoje platformoje. Panorusių tai padaryti buvo daugiau nei 120 tūkst. žmonių iš visos Lietuvos, kol galiausiai buvo išrinktas šešiametės Kauno gyventojos M. Ragaišytės superherojus Šrekas.

Mergaitės darželiui – lopšeliui „Linelis“ įteikta net 180 l VIVACOLOR dažų ir papildomi prizai, tačiau daugiausiai džiaugsmo suteikė VDA antro kurso studenčių Radvilės Tijūnelytės ir Rūtos Žeimytės bendras darbas – Šreko piešinys ant lopšelio-darželio sienos. Taip pat auklėtinius aplankė ir pats Šrekas – vaikams buvo suteikta proga smagiai praleisti su juo laiką.

„Mano herojus 2017“ konkursas organizuojamas jau penktus metus ir juo siekiama padėti darželiams ir mokykloms atsinaujinti, kurti gražią bei saugią aplinką, skatinti jų kūrybiškumą. Todėl ir nuspręsta paremti ugdymo įstaigas VIVACOLOR dažais, kad tai pavyktų įgyvendinti.

Šiais metais vaikai buvo kviečiami piešti savo mėgstamiausią herojų – tai galėjo būti animacinio filmuko, komikso ar pasakos personažas. Pavyzdžiui, Šrekas, žaibas Makvynas, Kakė Makė, Batuotas Katinas ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją