Studentas Mantas teigia, jog idėja kilo visai netikėtai. Tiesiog vieną dieną išėjus į lauką kilo mintis, kodėl gi neįamžinus nuostabios gamtos bei miestelio darnos. Fotografas pasakoja, jog beveik kiekvieną dieną grįžęs iš paskaitų, eidavo į lauką, ir mažiausiai po valandą praleisdavo tyrinėdamas ir ieškodamas tų „auksinių“ kadrų.

Filmavimas užtruko apie du mėnesius. Patalpinus video į „Youtube“, pasipylė nemažai sveikinimų iš draugų, kolegų ir Bukiškio miestelio gyventojų. Daugelis džiaugėsi bei stebėjosi, kaip gražu čia yra ir kaip mes kartais to visai nepastebime.

„Labai džiaugiuosi, jog likau įvertintas, - šypsosi studentas. - Tiesiog labai smagu, kai kaimynai pasakoja ir rodo video kitiems. Smagu matyti, jog dabar miestelio gyventojai truputi kitokie, aš matau, jog jie didžiuojasi Bukiškiu. Ir patikėkite, gražu ne tik čia. Ar gyvenate mieste ar kaime, daugiabutyje ar name, bet kuriame žemės kampelyje, visur mus supa nuostabi gamta. Tiesiog akimirkai sustokime, apsižvalgykime, pamirškime problemas, rūpesčius, rutiną ir pamatykime, koks pasaulis yra gražus, ir kaip mes ne visada tai pastebime ir branginame“.