Geriausių skaitytojų pateiktų medžiagų rinkimai jau tapo tradicine DELFI Piliečio gimtadienio dalimi.Šįkart skaitytojai varžėsi trijose kategorijose – DELFI Piliečio vaizdas (foto ir video medžiaga), DELFI Piliečio nuomonė ir DELFI Piliečio istorija! Galimybę laimėti kiekvienoje kategorijoje turėjo vienas iš aštuonių pretendentų.

Geriausia DELFI skaitytojų atsiųsta nuotrauka tapo kadrai, kur užfiksuota „Širdį suvirpinusi ežiukų šeima“ (44,6 proc. balsų). Jas redakcijai atsiuntė skaitytojas Jonas. Geriausia nuomone tapo Audrio Narbuto mintys, išdėstytos tekste „Prie Ruso buvo geriau?“ (28,8 proc. balsų). Geriausia naujiena – Šarūno Matulevičiaus tekstais iš Ukrainos, į kurią jis buvo išvykęs (20 proc. balsų).

Sveikiname laimėtojus, kurie gaus 200 litų vertės „Gera dovana“ kuponus. Juos norėsime įteikti DELFI redakcijoje, kur bus supažindinti ir su žurnalistinio darbo virtuve. Su laimėtojais DELFI redakcija susisieks asmeniškai.

Primename, kad dvi savaites truksiantis DELFI Piliečio rubrikos gimtadienio maratonas prasidėjo liepos 15 d., antradienį. Vis dar kviečiame visus skaitytojus dalyvauti iki liepos 30 d. pratęstame rašinių konkurse ir papasakoti, kodėl didžiuojatės gyvendami Lietuvoje? Galbūt užsienyje sutikote sunkioje situacijoje padėjusį tautietį, dar sykį priminusį, kokia vieninga ir broliška mūsų tauta? O gal prisimenate nemalonius laikus, kai tekdavo stovėti eilėje prie pieno, bananai atrodė kaip svajonė ir dėl to vertinate, tai ką turite dabar?

Nepabijokite prisipažinti, kodėl džiaugiatės būdami Lietuvoje, ir pretenduokite į skaityklę – ji bus padovanota vienam įdomiausio rašinio autoriui. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt arba DELFI Piliečio sistemoje.

Norintys įamžinti tai, kas juos labiausiai džiugina Lietuvoje, nuotraukoje, gali iki rugpjūčio 3 d. dalyvauti specialiame DELFI Piliečio „Facebook“ paskyros konkurse, kurį taip pat pratęsėme, – gražiausios nuotraukos autorius gaus 3 val. trukmės fotografijos pamoką pas fotografą Tomą Kaunecką.

Staigmenos DELFI skaitytojų laukia ir kiekvieną dieną – kasdien vienos istorijos, nuomonės, nuotraukos ar video autorius bus apdovanotas 100 litų vertės „Impuls“ čekiu arba knyga!

Dėkojame skaitytojams už bendradarbiavimą ir kviečiame tekstus ar nuotraukas siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt arba užsiregistruoti DELFI Piliečio sistemoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)