Justiniškių mikrorajono gyventoja pranešė apie savo namo kieme užfiksuotą reiškinį – automobilių stovėjimo vietas kaimynai pradėjo užsiimti pastatydami kėdes.

„Pirma buvo viena, dabar atsirado ir antroji. Nuotrauką įkėliau į uždarą Facebook grupę, siekdama išsiaiškinti, kodėl tos kėdės nėra patraukiamos. Kaimynai teigia, kad bandė tai daryti, bet ryte rado vinis padangose“, – teigia skaitytoja.

Ir iš tiesų – grupės komentaruose žmonės pasakoja jau nukentėję nuo šių kaimynų – kam pradurtos padangos, kam atlenkti valytuvai.

Vienas gyventojas siūlo taip vietas „rezervuojančius“ bausti.

„Už tokius bajerius uždėti baudą, tarkim, už šiukšlinimą, ir baigtųsi. Jiems dar „nedašilo“, kad jau virš 30 metų gyvename nepriklausomoje Lietuvoje ir jei nori žemės lopinėlio, reikia jį pirkti, o ne teisintis, kad ten gyvenu visą savo gyvenimą“, – rašo komentatorius.

Parkingas Justiniškėse
Parkingas Justiniškėse
Parkingas Justiniškėse
Parkingas Justiniškėse

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja „Delfi“ teigė, kad per praėjusius metus nuo 2023 sausio 1 dienos adresu, kurį nurodė skaitytoja, skundų dėl apgadintų automobilių negauta.

„4 pranešimai – dėl užstatytų automobilių, 1 – lavonas, 1 – dėl girtavimo, 1 – dėl sukčių skambučio ir 1 – dėl EĮ“, – vardija ji.

J. Samorokovskaja aiškina, kad dėl savavališkai „rezervuojamų“ vietų stovėjimo aikštelėse daugiabučių namų kiemuose reiktų kreiptis į Savivaldybę, o dėl apgadintų automobilių ir jei padaryta asmenų turtui žala, tuomet ragina kreiptis į policiją arba teismą.

Ačiū, kad dalijatės savo aktualijomis! Norite pranešti naujieną, papasakoti istoriją ar išsakyti nuomonę? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)