Savanorių prospekte vykdant kelio remontus nuardyta dalis šaligatvio. Parašiusį skaitytoją piktina tai, kad nors kelias sutvarkytas, šaligatvis liko išgriautas ir taip paliktas jau ne vieną savaitę.

„Tai ne dvi dienos, tai ne dvi savaitės. Tai jau antras mėnuo, kaip išrausta ir palikta... Ir tai ne kokia pamiškė, o Vilnius sostinė, Savanorių prospektas. Jau dabar kaskart keleiviams viešojo transporto stotelėje „Riovonys“ įlipti ir išlipti iš troleibuso ar autobuso yra iššūkis nesusižeisti. Jau kelintą kartą vos neišsisuku kojos. Antras troleibusas, kuris už pirmo, nepilnai sustojęs, stotelės zonoje keleivius išlaipina prie apkasų ir barikadų. Įdomu, kada užbaigs? Pavasarį?“ – rašo jis.

Skaitytojo teigimu, nepatogu ir pavojinga buvo dar iki pasningant, o pašalus, apledijus, nesusižeisti dar sudėtingiau.

Kelio darbai Savanorių pr.

Savivaldybės atsiųstame komentare „Delfi“ paaiškinama, kad šaligatviai nuardyti buvo dėl kelio bortų keitimo. Vis dėlto tiesiogiai neatsakoma, kada keleiviai ties stotele „Riovonys“ galės saugiai įlipti ir išlipti iš viešojo transporto priemonių.

„Savanorių prospekto tvarkymo darbų metu buvo keičiami kelio bortai. Tam, kad šie darbai būtų atlikti tinkamai, buvo būtina laikinai nuardyti dalį šaligatvio dangos. Kelio bortai jau yra pakeisti, o ertmės šalia jų – atstatytos į buvusį lygį. Šaligatvio plytelių danga bus atstatyta vos tik tai leis padaryti orų sąlygos. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – rašoma atsakyme.

Ačiū, kad dalijatės savo aktualijomis. Norite pranešti naujieną, išsakyti savo nuomonę? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją