„Dabar „Lidl“ parduotuvėje yra akcija 1+1 kai kuriems šaldytiems produktams. Brošiūrose prekiniai vardai, kuriems taikoma akcija, nenurodyti, tiesiog parašyta, jog taikoma prekėms, esančioms specialiai pažymėtuose šaldikliuose.

Petrašiūnų (Kaunas), „Lidl“ parduotuvėje iš tokio šaldytuvo norėjau įsigyti šaldytų baravykų („Deluxe“), tačiau kasoje pastebėjau, kad akcija pritaikyta nebuvo. Pradėjus aiškintis su pardavėja, ji pasakė, jog gal koks pirkėjas numetė, bet man atsakius, jog kelios dėžės ten ir tikrai pirkėjas ten nenumetė, buvo iškviesta parduotuvės vadovė, kuri pasakė, jog „Deluxe“ prekėms akcija netaikoma ir nusivedė mane parodyt, kam akcija taikoma.

Akcija

Kai pirštu pabaksnojau, jog visas prekių žymėjimas atitinka akcijos aprašymą, bei ten pusė šaldytuvo, pažymėto 1+1, „Deluxe“ prekių, vadovė atsiprašė ir pasakė, jog čia marketingo klaida“, – pasakoja Darius.

Jis tikina, kad panašias klaidas pastebėjo jau ne kartą, todėl nori informuoti kitus žmones, kad apsipirkdami būtų atsargūs ir atkreiptų dėmesį į čekį.

„Perkant už didelę sumą, galima ir nepastebėti tokių „marketingo klaidų“, – ironizuoja skaitytojas.

Akcija

Kaltina žmogišką klaidą


„Lidl Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė, „Delfi“ komentuodama susidariusią situaciją, teigė, kad įvyko nesusipratimas.

„Atsiprašome pirkėjo už sukeltą nepatogumą, kurį nulėmė žmogiškoji klaida. Akcija 1+1 galiojo ne visam šaldytų produktų asortimentui, ši informacija kainolapyje buvo nurodyta. Tačiau papildžius šaldytuvą produktais, kuriems ši akcija nebuvo taikoma, kainolapis nebuvo nuimtas. Atsiprašome dar kartą pirkėjo už šį nesusipratimą, o parduotuvės personalas šią klaidą jau ištaisė ir kainolapis buvo pašalintas“, – tikina prekybos tinklo atstovė.

Ji priduria, kad, tokiais atvejais, kai pirkėjas prekę įsigijo ir vėliau pamatė, kad kvite kaina nėra teisinga, visada galima su kvitu kreiptis į parduotuvės personalą ir kainos skirtumas bus grąžintas.

Ačiū, kad dalijatės savo naujienomis. Norite papasakoti savo istoriją ar išsakyti nuomonę? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)