„Gyvenu Vilniuje, Šeškinėje. Š.m. gruodžio 18 dieną, pirmadienį, kaip ir visada, ryte, 7.17 atėjau į stotelę „Šeškinės poliklinika“. Laukiu 24 autobuso, važiuojančio iš Fabijoniškių į Žemuosius Panerius. Autobusas turi atvykti pagal tvarkaraštį 7.20. Tačiau jau esant 7.21 pradeda nepatikti tai, ką matau. Pažiūriu į švieslentę, o ten rašo: 24 autobusas bus po 12 minučių. Bravo. Tai reiškia, kad autobuso 7.20 nėra ir nebus, o bus sekantis, kuris turi atvykti 7.32 pagal tvarkaraštį.

Parašau darbdaviui žinutę, kad pavėluosiu. Susirandu internete informacinį viešojo transporto telefoną, skambinu. Papasakoju, kaip ir kas. Palikau savo numerį, kad perskambintų ir pasakytų priežastį, dėl ko neatvažiavo. Laukiu kito autobuso. Jau 7.32, jo nėra. Atvažiuoja 7.36. Bravisimo! Negana to, kad pirmas neatvažiavo, antras autobusas pavėluoja 4 minutėm! Autobusas sausakimšas ir, aišku, ne visi sutelpa. Man pasisekė, įlindau šiaip ne taip. Rezultate į darbą pavėluoju 30 minučių“, – pasakoja Artūras.

Jis tikina, kad lygiai ta pati situacija pasikartojo ir kitą dieną. Į autobusų stotelę atėjo net 5 minutėmis anksčiau, tačiau 7.20 val. turėjusio atvykti autobuso taip ir nebuvo.

„Antrą dieną iš eilės! Kas ten dedasi po galais su Vilniaus viešuoju transportu? Šį kartą 24 autobusas atvyksta 7.32. Vėl sausakimšas. Į darbą vėl pavėluoju. Beje, lapkričio mėnesį irgi buvo vieną kartą tokia situacija. Per pusantro mėnesio jau 3 neatvažiavimai! Kas dedasi?“ – pasipiktinimo neslepia skaitytojas.

VVT: buvo atliekami patikrinimai


VVT pasiteiravus, dėl kokių priežasčių numatyti autobusai dvi dienas iš eilės taip ir neatvažiavo, „Delfi“ sulaukė atsakymo, jog vyko transporto priemonės patikrinimai.

„Dėl įtariamų techninių gedimų buvo atliktas papildomas patikrinimas, siekiant įsitikinti jog transporto priemonės yra saugios išvykti į maršrutą. Dėl šios priežasties minimi autobusai vėlavo. Apgailestaujame, kad keleiviui teko susidurti su nepatogumais vykstant viešuoju transportu“, – rašoma atsakyme.

Patikslinama, kad patikrinimai buvo abiejų neatvykimų priežastis.

Ačiū, kad dalijatės savo aktualijomis. Norite pranešti naujieną, papasakoti savo istoriją ar pasidalinti nuomone? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)