Klinikos neretai dalinasi kvietimais paaukoti pacientams trūkstamo kraujo. Tai padaryti nusprendė ir „Delfi“ skaitytojas Aleksas. Tiesa, kaip pasakoja pats, vizitas baigėsi kitaip, nei tikėjosi.
Aleksas pasakoja, kad atvykęs duoti kraujo buvo nemaloniai ištardytas ir, dėl pokalbio su gydytoja, išvyko jausdamasis, jog padarė kažką blogo. Vis dėlto Kraujo centro vadovybė tikina, kad darbuotoja elgėsi tinkamai.

„Pamatęs Kauno klinikos Kraujo centro Facebook paskyros skelbimą, kad kritiškai trūksta kraujo ir reikalinga žmonių pagalba, nusprendžiau atvykti duoti kraujo. Dėl darbo ir kitų reikalų man buvo sunku rasti laiką, bet gruodžio 5 d. radau laisvą valandą vakare. Patikrinau, kad centras dirba iki 19 val., ir apie 17:40 paskambinau užregistruoti mašinos numerį įvažiavimui. Moteris, sužinojusi, kad nei karto nesu davęs kraujo anksčiau, sakė, kad reikia būti pavalgius, išgėrus daug vandens, nebūti pavargus ir dėl to ji labai rekomenduotų atvykti pirmą kartą iš ryto kitą dieną. Bet pridūrė, kad galima ir dabar“, – rašo Aleksas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)