Danutė pasakoja, jog per laisvadienį su vaikais nutarė apsilankyti Kaune esančiame „Kakės Makės Šviečiančiame parke“. Tačiau patirtis nebuvo maloni,

„Šiandien lankėmės „Kakės Makės Parke Ažuolyn“, įėjome apie 17:30. srautai VISIŠKAI nesuvaldyti, ką matėme, tai kitų žmonių nugaras, neįmanoma pamatyti eksponato, nes aplink visi ratu zuja.

Apsilankymas šviesų parke

Jaučiamės, kad organizatoriams nerūpi gera klientų patirtis, tik svarbiausia pasiimti kuo daugiau pinigų“, – nusivylimo neslepia Danutė.

Ji pasakoja, jog 5 asmenų šeimai ši pramoga atsiėjo 58 eurus, tačiau už šią sumą negalėjo net apžiūrėti instaliacijų.

„Vaikai nei noro, nei kantrybės turi kas kartą laukti 10–30 min. eiles“, – įsitikinusi skaitytoja.

Apsilankymas šviesų parke

Renginio organizatorius „Bravo events“ neslepia – pirmąją atidarymo savaitę sulaukė didelio susidomėjimo ir lankytojų srauto. Tačiau sprendimų, kaip juos suvaldyti, pritaikyta nebuvo.

„Bilietai į parką yra parduodami visam vakarui, todėl lankytojai gali atvykti ir būti parke nuo 17 iki 22 valandos. Piko valandomis galėjo prie kai kurių eksponatų susidaryti eilės, tačiau tokių nusiskundimų tiesiogiai nesame gavę ir stengiamės užtikrinti pačią maloniausią patirtį neribojant buvimo laiko“, – tikina organizatoriai.

Ačiū, kad dalijatės naujienomis! Norite papasakoti savo istoriją, išsakyti nuomonę? Rašyti kviečiame el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją