Užfiksuotuose kadruose – ne tik pajūris, bet ir Zarasai bei Utena. Panašu, kad didelėje Lietuvos dalyje šiuo metu galima pasilepinti įspūdingais vaizdais ir pasijusti patekus į tikrą žiemos pasaką.

Kviečiame pasigrožėti skaitytojų pasidalintais vaizdais.

Ačiū, kad dalijatės savo užfiksuotais vaizdais! Ar ir jums pavyko įamžinti šios žiemos grožį? Kviečiame dalintis el. paštu pilieciai@delfi.lt

Sinoptikai prognozuoja, kad ketvirtadienį daugelyje vietovių pasnigs. Vyraus nedidelis sniegas, tik Vakarų Lietuvoje kai kur pasnigs truputį daugiau. Pūs pietryčių vėjas, jo greitis sieks 6–11 m/s. Sningant ir pučiant šiam vėjui kai kur nežymiai papustys. Įdienojus šaltis sušvelnės ir termometrai rodys 2–6, o prie jūros ir 1 laipsnį šalčio.

Penktadienį orai neskubės keistis. Naktį vėl beveik visur truputį pasnigs. Išliks vidutinio stiprumo pietryčių, rytų vėjas. Naktį bandys paspausti 5–10, o vietomis 11–13 laipsnių šaltukas. Dieną snigs mažiau. Truputį pasnyguriuos tik kai kuriose šalies vietovėse. Vėjas krypties ir greičio nekeis. Vidurdienį liks 4–9 laipsniai šalčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją