Iš visų tekstų buvo atrinkti trys įdomiausi tekstai, kurių autorius apdovanojame specialiais DELFI Piliečio prizais - kiekvienam įteiksime saldainių dėžutę ir pledą.

Apdovanojama gyvūnų globos tarnybos „Lesė“ savanorė Ieva Balčiūnaitė už straipsnį „Darbas su gyvūnais - mitai ir realybė“. Ieva praskleidė savanorystės su gyvūnais paslapties šydą ir tokiu būdu, tikimės, paskatino šioje srityje savanoriauti kitus žmones.

Prizas įteikiamas ir Osvaldui, kuris aprašė savo savanorystės patirtį straipsnyje „Savanorystė Amerikoje ir amžinos gyvenimo pamokos“. Osvaldas dėl gerų darbų pasiryžo vykti net už Atlanto.

Taip pat apdovanojama Ieva Galkytė, parašiusi esę „Nėra kitų pranašumo požymių, išskyrus gerumą“. Savo rašinyje Ieva puikiai atskleidė džiaugsmą, patiriamą žmonių, kurie padeda per gyvenimą eiti ir kitiems.

Nuoširdžiai dėkojame visiems rašiusiems! Dėkojame už gerumą ir rodomą puikų pavyzdį kitiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją