Jam atitenka „Impuls“ sporto ir pramogų parko čekis. Vyriškis su DELFI pasidalijo nuotrauką, kurioje matyti į namus baltas, į šermuonėlį panašus gyvūnas.

Vyriškis pasakojo, kad jo giminaičiui Vytautui nutikusi istorija – neįprasta. Gyvūnėlį į namus jam atnešė katinas. Šis buvo sušalęs, tačiau vėliau atsigavo, įkando jį laikiusiam žmogui ir pabėgo. Viktoras pasakojo, kad iš pradžių giminaitis gyvūnėlio namuose nerado, o jį į namus parnešęs katinas šio paieška nebesidomėjo. Vis tik, gyvūnėlį namuose pavyko rasti, tuomet jis ir buvo paleistas atgal į gamta.

Ir Tu atsidūrei netikėtoje situacijoje, tapai avarijos ar nusikaltimo liudininku, apsilankei išskirtiniame renginyje? O gal užfiksavai netikėtą gamtos reiškinį? Tapk tikru reporteriu ir pasidalink tuo su kitais. Geriausius straipsnius, nuotraukas ar video įrašus publikuosime, o vertingiausios informacijos autoriui skirsime Savaitės prizą.

Informaciją siųskite el. paštu: pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją