Vienas, gal Lietuvos pilietis, o gal „anglas ligonis“, kalbantis gerai lietuviškai, lėkė su mažamete mergaite elektriniu motoroleriu (baltu) ir mirtinai sužalojo antį.

Įvažiavo į ančių būrį ir viena jų dar keletą akimirkų agonijoje merdėjo. Vaizdas buvo kraupus. Aplink buvo daugiau mažamecių vaikų ir suaugusiųjų.

Pradėjus ant jo šaukti – sustojo, priėjo ir pradėjo teisintis, kad jis pypsino.

Žmonės, dalies jau jūsų taip pavadinti negalima, ar suvokiate, kad dažnai signalo patys negirdite, o čia paukštis. Kiek reikės dar sutraiškyti plunksnuočių ar kitų padarų, kol bus partrenktas vaikas ar senyvas žmogus, kuris neišgirs signalo ar nespės sureaguoti į kažkokio „nevispročio“ signalą?

Ko tikitės iš augančios jaunosios kartos, jei tėvai drąsiai prie jų žudo niekuo dėtus gyvūnus ir „apsimetę baltais ir pūkuotais“ be jokios sąžinės graužaties paima maitą ir išmeta į greta buvusią šiukšlių dėžę!

Kur žiūri Druskininkų vadai, ar protinga leisti pėstiesiems skirtoje poilsio zonoje važinėti tokiu transportu, tuo labiau neaišku, kas juos nuomojasi (nestabilus ar prisigėręs), nes man būnant apie pusvalandį, pralėkė nemažu greičiu dar ne vienas toks pat gudragalvis.

Manau, laikas susimąstyti ir imtis apribojimų. Ne po metų ar kelerių, o kuo greičiau. Jei nenorite, kad jūsų dar vis gražus miestelis taptų smirdančiu kapinynu. Jei nesugebate apriboti pseudoverslininkų su dviračių nuoma, tai išgaudykite pakrantėse paukščius ir bauskite juos lesinančius. Nebus vienos iš grandies, neliks problemų!

P.S. Tikiuosi Druskininkuose ir ne tik dar yra sąmoningų žmonių.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Susidūrėte su problema, užfiksavote įvykį ar norite pasidalinti įdomiomis istorijomis? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt.