Viena DELFI komentatorė papasakojo apie keistus motinos sapnus. Skaitytoja teigė, kad net du kartus jos mama susapnavo mirusius artimuosius, kurie sapne rodė, ką daryti su jų daiktais.

„Kam nepatinka, tas neskaitykit. Kai mano mamai buvo gal 8 metai, mirė jos krikšto mama. Ji susapnavo savo krikštamotę. Apie suaugusių reikalus ji nieko nežinojo, bet (sapne) krikšto mama jos paprašė, kad ji nueitų pas jos dukrą ir pasakytų, kad jos drabužius, kuriuos atidavė kaimynei, pasiimtų ir išdalintų „ubagams“. Kai mama apie tuos drabužius pasakė jos dukrai, jis jos paklausė – „o kas tau sakė, kam aš atidaviau?“. Ji pasakė, kad susapnavo.

Mano mama turėjo dvi labai artimas giminaites, viena iš jų man vis žadėjo didžiulę pagalvę. Mes su mama apie ją nieko nežinojom. Jo po operacijos mirė. Praėjus kuriam laikui mama susapnavo, kad ji neša didelę pagalvę ir ji paklausė – „kur tu neši tą pagalvę?“. Ji atsakė, kad „tavo dukrai“. Kaip supratom, gyva likusi tetulė norėjo nutylėti, bet kai mama papasakojo sapną, ji teisindamasi tuoj atvežė pagalvę. Mums taip tikrai buvo ir su mirusiais sukčiauti negalima“, – rašė komentaruose moteris.

Apie keistus sapnus, kuriuose matė mirusį draugą, prisipažino ir kita skaitytoja. Jos nuomone, šie įspėjo apie ligą, nes jai pasitraukus, baigėsi ir keistieji sapnai.

„Mano draugas mirė staigiai ir netikėtai, ateidavo sapnuose ir vesdavosi mane kažkur. Bet taip ir neišeidavau. Kažkas sutrukdydavo. Taip ateidavo ir bandė išsivesti kelis metus, kol nesužinojau, kad man vėžys. Išoperavo. Sėkmingai. Ir daugiau mano draugas neateina manęs išsivesti“, – apie išskirtinius sapnus prisipažino kita DELFI skaitytoja.

Gyvenime ne visada viskas klojasi taip, kaip labiausiai norisi. Deja, būna situacijų, kurios ilgam sugniuždo, priverčia abejoti kitais, savimi ir tuo, kuo tikime – iš vėžių išmuša netikėta ligos diagnozė, skaudžiai nutrūkę santykiai, ar kita nelaimė, po kurios reikia atsitiesti. Artėjant Velykoms – atgimimo šventei – prašome Jūsų pasidalyti istorija, kaip atsitiesėte po sunkių patirčių, rado atramą, kuri į gyvenimą padėjo pažvelgti naujai.

Galbūt netikėtai atradote tikėjimą? Susapnavote Jums svarbų sapną? Pamatėte jums svarbų ženklą, kuris padėjo? Pasidalykite savo istorija ir įkvėpkite tuos, kurie dar tik ieško atramos.

Vienam Jūsų atiteks leidyklos „Alma Littera“ knyga „Bėgimas ir maratonas“, kuri puikiai tiks norintiems pavasarį pradėti bėgioti! Savo mintis galite siųsti pilieciai@delfi.lt su prierašu „Patirtis“ arba spausdami čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)